Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mission Zero

Mission Zero

isme bakınca görevimiz tehlike’yi, internet sayfasını açtığımızda ise kill bill’i hatırlıyoruz.. (sarı zeminli uma thurman görseli dışında da kill bill’i hatırlatıcı öğelere raslıyoruz)

markanın da ötesine geçerek ağızlarda pelesenk olan “kontrolsüz güç güç değildir” sloganıyla gönlümüze taht kuran pirelli, PZero serisi lastiklerinin tanıtımını, değişik bir cazibesi olan uma thurman‘ın rol aldığı reklam filmiyle yapıyor…(uzun mu bu cümle ne)

neyse efenim, pzero tanıtım filminde uma thurman, kendini öldürmeye çalışan kötü, çok kötü adamlardan paçayı kurtarmaya çalışıyor..mu acaba…
filmin yönetmeni point break ve strange days filmlerinden tanıdığımız kathryn bigelow..(yok böyle birşey tanımak falan,cümle kuruluşu güzel oluyor sırf o yüzden)

pirelli’nin film sitesinde tanıtımla ilgili ayrıntıları bulabildiğimiz gibi, basit kurgulu bir kovalamaca oyununu da oynayabiliyoruz…
illa youtube’dan izlicem derseniz de tutmayalım sizi, buyrun..
hmm bu arada pirelli’nin tek filmi değilmiş aslında bu.. john malkowich ve naomi campell’in da rol aldığı the call filmi var..mış..

bi dakka,bi dakka ya, n’oldu şimdi, pirelli lastiklerinin tanıtımını mı yaptık… yapmadık,bir parmak bal çaldık.. bir zahmet gidin okuyun madem, neymiş bu lastikler… ne özelliği varmış italyan olması dışında,eheh..e hadi..

kendimden bir aneknot.. uma ablanın michelin tanıtım filminde oynayacağını duyarak, her tarafı didik didik etmiş,bulamamış,bir de firmaya mesaj atmıştım… adamlar özellikle yaptım zannetmişlerdir..yazık…:)