Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
2017 Pirelli Takviminde Ünlü Oyuncular Ruhsal Çıplaklıklarıyla Öne Çıkıyor

2017 Pirelli Takviminde Ünlü Oyuncular Ruhsal Çıplaklıklarıyla Öne Çıkıyor

Pirelli'nin 1963'ten bu yana sürdürdüğü takviminde, bu yıl Duygusal başlığı altında fiziksel çıplaklık yerine ruhsal çıplaklık öne çıktı.

Pirelli Takvimi her yıl ünlü fotoğrafçıların ünlü isimlerle buluştuğu bir proje. Geçtiğimiz yıl Amy Schumer, Serena Williams gibi kadınları ağırlayan Pirelli Takvimi, güzellik kavramının değişimine ayak uydurarak “güzel insanların çıplak fotoğrafları” çatısını bırakıp insanların doğal güzelliklerini öne çıkarmıştı.

Bu yıl ise Pirelli Takvimi‘ni dönüşümüne devam ederek kadınları dış görünüşleri ve çıplaklarıyla değil kişiliğe değer vererek, duyarlılıkla ve kendi olma cesaretine sahip olmakla kurguluyor. Alman fotoğrafçı Peter Lindbergh tarafından hazırlanan 2017 Pirelli Takvimi’nin balığı ise Duygusal olarak belirlendi.

Bu yıl ile birlikte Lindbergh, Pirelli Takvimi’ni 3. kez hazırlayan ilk fotoğrafçı oldu. Berlin, Los Angeles, New York, Londra ve Le Touquet sahilinde yapılan çekimlerle takvim toplam 40 parçadan oluşuyor. Oyuncuların ağırlıklı olarak yer aldığı takvimde Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright ve Zhang Ziyi gibi ünlü isimlerle birlikte Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Üniversitesi (MGIMO) Siyaset Teorisi Proseförü Anastasia Ignatova da modeller arasında yer aldı.

Eylül Ekim – Julianne Moore

Hellen Mirren

Ocak – Nicole Kidman

Kate Winslet

Nisan – Robin Wright

Penelope Cruz

Ekim Kasım – Uma Thurman

Görsel: Pirelli