Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mesajlaşarak Müzik Çalan Ses Sistemi: LG Music Flow

Mesajlaşarak Müzik Çalan Ses Sistemi: LG Music Flow

Ses sistemiyle mesajlaşıp ruh halimize göre seçim yapmasını veya eve geldiğimiz anda istek parçayı çalmasını isteyebiliyoruz.

Akıllı telefonlar, giyilebilir cihazlar derken hayatımızdaki her objenin başına “akıllı” sıfatını koyabilecek duruma geldik. Akıllı hayata geçmeden önceki son basamağı ise yaşam alanımız olan evlerimiz oluşturacak. Akıllı evler, Her filmindeki gibi konuşabildiğimiz, bizi anlayıp bizim için tercih yapan veriyle gelişen teknolojiyi içinde barındırıyor.

LG, bu konuda büyük bir adım atarak Music Flow isimli ses sitemini CES’te tanıttı. Anlık mesajlaşma uygulaması LINE ile işbirliği yaparak geliştirdiği bu sistemde ürünle mesajlaşarak ne dinlemek istediğinizi söyleyebiliyorsunuz. Ne dinleyeceğinizden emin olmadığınız zaman da ruh halinizi söylemeniz yeterli oluyor. Sizi neşelendirmeye çalışırken bir yandan da seçki hazırlayarak yorucu zahmetten kurtarıyor.

LG’nin piyasaya çıkaracağı tüm ürünler bu teknolojiyi destekleyecek şekilde geliştirilecek. Böylece ilerleyen günlerde buzdolabımızda veya çamaşır makinemizle konuşup küçük isteklerde bulunabiliriz. Hayatımızın her alanında teknolojinin bulunması ve yapay zekanın gelişmesi kimimiz için korkulan bir gelecek olsa da kimimiz bu atılımı izlediği ilk bilimkurgu filmindeki heyecanıyla bekliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=38UXOBN-sv8
Görsel; Youtube