Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Markalar İçin Yeni Bir Devir Başlatabilecek Sanal Vitrin Uygulaması

Markalar İçin Yeni Bir Devir Başlatabilecek Sanal Vitrin Uygulaması

TurnHills şimdiden dünyanın en ünlü 37 markasıyla anlaşma imzalamış bir mobil vitrin uygulaması.

TurnHills’in şimdiden Burberry, DKNY, H&M, Dior, Banana Rebublic, Diesel, Prada, Urban Outfitters, Zara, Ralph Lauren, Guess, Armani, Gucci, Puma, Michael Kors, Mango, Levi’s, Tomy Hilfiger, Lacoste gibi hemen hemen tüm bilinen markalarla anlaşmış olduğunu bilerek başlamalısınız bu haberi okumaya.
37’den fazla markanın fiziksel vitrinlerini görebilmenizi sağlayan ve bu deneyimi tabletinize taşıyan uygulama Turnhills, anlaşmalı markalarının vitrinlerini gerçek zamanlı olarak kullanıcıya gezdiriyor. Kullanıcılar uygulama üzerinden kendi alışveriş haritalarını çıkarıp hangi mağazalara uğramak isteyeceklerini önceden planlayabiliyor. Aynı şekilde yine uygulama içinde alışveriş listesi oluşturabiliyor. Uygulama üzerinden alışveriş de mümkün.

Mobil vitrin uygulamasının kendileri tarafından da basında da en çok vurgulanan yanı fiziksel ‘vitrin bakma’ deneyiminden ne kadar farklı olduğu. Bana kalırsa Turnhills’i fiziki olarak orda olma deneyimindense internet mağazacılığı ile kıyaslamak daha doğru. Neden her markanın kendi sitesine girip ürünleri inceleyebiliyorken alışveriş deneyiminde tekrar vitrin devrine döner insan? İnsanlar için vitrinde markanın yaratmak istediği dünyaya bakmak ve vitrin tasarımları her zaman çekici olmuştur, bu kültür yanyana dizilmiş kıyafetlerden oluşan internet mağazaları yükselirken bu uygulama ile geri gelecekse, asıl değerli olan bu. Çünkü bu uygulama sayesinde evinizde de olsanız o markanın bu sezon neleri öne çıkarmak ve nasıl bir dünya yaratmak istediğini mobil vitrinden de izleyebilirsiniz.

Uygulamada kendi zevkinize hitap eden markaların vitrinlerini arka arkaya parmak ucunuzla gezip dakikalar içinde o sezona nelerin hakim olacağı hakkında da genel bir fikre sahip olabilirsiniz.