Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Möbleli Bilgisayar

Möbleli Bilgisayar

NovelQuest‘in CES‘te yer almış fantastik ürünü Emperor Workstation. Bu nedir diye soracak olursanız, ne siz sorun ne ben söyleyeyim demek isterdim ama haber ekleme etiğine uygun olarak maddesel açıklamalarla size yardımcı olmaya çalışacağım:

-Bu ürün çok afedersiniz bilgisayar manyakları için tasarlanmış. 12 yaşındayken izleyip “Ayy, bende de olsa, okula gitmesem, sabaha kadar oynasam!” ürünlerine sahip filmlerden fırlamış gibi bir görünümü var.(ki haber görselinde görüyorsunuz.) Eşsiz tasarımı sayesinde uyandıktan 10 saniye sonra (bilincin bu kadar sürede açıldığını varsayarak) bilgisayarın başına geçebilirsiniz. Ayrıca diyelim ki bilgisayar başında uyuyakaldınız… Sorun değil çünkü ürün bilgisayar başında uyuyakalın diye tasarlanmış.

-Beni bir monitör kesmez, iki monitör olmadan çalışamam diyenler için tam 3 tane monitör monte edilmiş bu icadın bir başka özelliği ise 3 monitör yüzünden arka tarafı görünmemesine rağmen 360 derece dönebilmesi. Sanıyorum burada teknolojik bir amaç güdülmekte fakat ben anlayamamaktayım.

-İşte kullanıcının gönlünü çalacak olan bir başka özellik: Ürün dışarıdan aldığı pis havayı içeriye temiz olarak aktarıyor!

-Üründe webcam, mikrofon, iPhone/iPod havzası, çoklu kart okuyucu, USB-eSata-FireWire portları ve kablolu tv girişi mevcut ki bunlardan benim ilgimi en çok çeken webcam oldu. Ürünü kullanırken kardeşinizle yapacağınız webcamli sohbetlerinizde “Oğlum, ben aslında Nasa’da çalışıyorum.” demeniz mümkün.

-Son olarak bu müthiş ürüne 40.000 $’dan başlayan fiyatlarla sahip olmanız mümkün.