Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Linçe maruz kalmayın! PL kullanın…

Linçe maruz kalmayın! PL kullanın…

“Parkalinç, içi sert poliüretan plakâlarla kuvvetlendirilmiş dayanıklı bir giysidir. Parkalinç, linç geçirmez. Taş, sopa, cop ve yumruk darbelerinden etkilenmez. Parkalinç, yağmur geçirmeyen dış kumaşı ve içindeki polar sayesinde zor iklim koşullarında da azami koruma sağlar.

Parkalinç, linç geçirmez! Taş, sopa, cop, yumruk darbelerinden etkilenmez! Parkalinç, düzenin geçerli değerlerinin arkasında barbar bir şiddetin olduğunu bilenlerin giysisidir. Parkalinç, gücü arzulayanlar için değil, tarihi tersine okuyanlar için imal edilmiştir.

Parkalinç bir tersyön ürünüdür.”

AB Çarşaflı Kadın çalışmasıyla hatırlayanlarınız olabileceğini tahmin ettiğim Burak Delier’in 10. İstanbul Bienali çerçevesinde İMÇ Blok 1 No: 1511 de sergilenen Parkalinç’i hakkında ayrıntılı bilgiyi bienalin web sitesinden  edinebilirsiniz.

Tersyön adlı hayâli bir şirketin mamulü olan ürün, 100€ luk fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. Ayrıca sergi dükkanında (Dünya Fabrikası) oynayan reklâm filmi de izlemeye değer. Ürünün broşürü de mevcut, almayı unutmayın. Beyoğlu’nda gördüğüm duvar afişleriyse gerçekten etkileyiciydi. Bu ürün bana gerçekten “sanat hiç bu kadar iyimser olmamıştı” dedirtti gerçekten. Çünkü sergi dükkanının yanındaki perde atölyesinde hayatın gerçekleri vardı. Ancak burada bir terslik vardı fakat ben anlayamadım, işte tersyön böyle bir şey…

zırhlı kıyafetler tasarlama fikri olanlar için özel duyurulur 🙂