Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO Evi’nde 28 Saat

LEGO Evi’nde 28 Saat

Lego ve Airbnb iş birliğiyle düzenlenen yarışmanın kazanananı belli oldu ve Woollacott ailesi Danimarka'daki Lego Evi'nde konaklama fırsatı yakaladı.

Geçtiğimiz haftalarda Airbnb ve LEGO ilginç bir iş birliğine imza atarak düzenledikleri yarışma ile 4 kişilik bir aileye Danimarka’daki Lego Evi’nde 1 gece konaklama şansı sunmuştu. 17 Kasım’da sonlanan yarışmayı İskoçyalı Woollacott ailesi kazandı ve LEGO Evi’nde unutulmaz bir gece geçirdi.

Yarışmayı kazanabilmek için katılımcılara küçük bir soru sorulmuştu: Sınırsız LEGO’nuz olsa ne inşa ederdiniz? Woollacott’lara yarışmayı kazandıran yanıtsa ailenin iki küçük kızından gelmiş. 4 yaşındaki Izzy ve 7 yaşındaki Heather’ın beraber yaptıkları başvuru ikisinin ortak hayalini birleştiriyor. Heather’ın uzayda yolculuğa olan tutkusu Izzy’in bir noodle restoranı açma hayalinin bir araya gelip oluşturduğu “Uzay Noodle İstasyonu” jürilerin çok hoşuna gitmiş.

Unutulmaz Bir 28 Saat

İskoçya’nın Aberdeenshire bölgesinden gelen Woollacott ailesi, LEGO delisi bir aile. Bu nedenle 25 milyon LEGO içeren bu evde bir gece onlar için heyecan verici bir deneyim olmuş. Cuma gecesi eve gelen aile tanınmış LEGO’cu Jamie Berard tarafından karşılanmış. Jamie aileye tamamen LEGO’dan yapılma ev anahtarını verip onları içeriye davet etmiş. LEGO robotlar tarafından servis edilen öğle yemeğinden sonra aile, yine Jamie ile birlikte özel bir ev turuna çıkmış. 6 milyon LEGO ile yapılmış Yaratıcılık Ağacı, Baş Yapıt Galerisi ve kızların favorisi haline gelen ve ailenin hep beraber LEGO çiçekler ve balıklar inşa ettiği Sarı Alan gibi bölümler tanıtılmış. Günün sonunda ise Izzy ev Heather kazanan hayallerini yapma fırsatı bulmuşlar: Uzayda bir noodle restoranı!

4 yaşındaki Izzy ve 7 yaşındaki kızları Heather ile evde 28 saat geçiren aile; Izzy’nin 5. yaş gününü de evde kutlama fırsatı bulmuş. LEGO temalı bir pastanın da yer aldığı kutlamada kızlar harika zaman geçirmiş. Baba Nick, 5 yaşına bastığın günü LEGO’larla bezeli bir evde geçirmekten daha harika bir şey düşünemediğini, Izzy’nin bir dahaki doğum gününde bu deneyimin önüne geçmenin çok zor olacağını belirtiyor.

Evden ayrılma zamanı geldiğinde özellikle Heather o kadar çok ağlamış ki, annesi ve babası seneye geri geleceklerine söz vermek zorunda kalmış.

lego evi airbnb lego yarışma bigumigu lego evi airbnb lego yarışma bigumigu lego evi airbnb lego yarışma bigumigulego evi airbnb lego yarışma bigumigu

Görsel: Airbnb