Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kolektif Explore: Ali Servet Eyüboğlu, Uplifers, Segmentify

Kolektif Explore: Ali Servet Eyüboğlu, Uplifers, Segmentify

Yerel fikirlerin keşif sahnesi Kolektif Explore'un 13 Ekim'deki konukları English Ninjas kurucusu Ali Servet Eyüboğlu, Uplifers, Segmentify oldu.

Yerel fikirlerin, yaratıcı bireylerin ve girişimcilerin bir araya gelerek tecrübelerini paylaştığı etkinlik serisi Kolektif Explore’un 13 Ekim’de düzenlenen etkinliğiyle Kolektif House Sanayi’de devam etti. English Ninjas’ın kurucusu Ali Servet Eyüboğlu ile başlayan etkinlik yerel girişimlerden Uplifers ve Segmentify ile devam etti.

Mekanist’in eş kurucusularından olan Ali Servet Eyüboğlu, bu girişimiyle kazandıkları deneyimi ve yakaladıkları başarıyı anlattı. Geçmiş yıllarda yaşadıklarını paylaştıktan sonra 2016 yılının başında kurduğu girişimi English Ninjas’ı tanıttı.

Sağlık ve iyi hisler üzerine kurulu yapısıyla Uplifers‘ın temel dinamiklerini kurucusu Eda Günay anlattı. Girişimcilik dünyasına adım atmadan önce aklındaki planları ve hedefleri paylaşıp hayallerini gerçeğe dönüştürürken yaşadığı zorlukları paylaşıyor.

E-ticaret siteleri için dönüşüm optimizasyonu yapan bulut çözümü Segmentify‘ın kurucusu Ergin Eroğlu, şirketinin kuruluş ve geliştirme dönemindeki deneyimlerini ve e-ticaret sitelerine sundukları hizmeti anlattı.

Görsel: Kolektif House