Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Klasik Eserlerle Bezenmiş Yataklar

Klasik Eserlerle Bezenmiş Yataklar

Savoir Beds, National Gallery koleksiyonundaki eserleri özel siparişle yataklara basarak müşterilerine sunuyor.

İlgi duyduğumuz resimler, müzikler, filmler kendimizi ve kim olduğumuzu ifade ettiğimiz referans noktaları aynı zamanda. Dolayısıyla bunlarla ilgili tasarımlar da severek kullandığımız eşyalarımız oluyor. Örneğin geçtiğimiz hafta Van Gogh’un eserleriyle bezeli moda koleksiyonu Vans x Van Gogh’u müjdelemiştik. Bu koleksiyon Van Gogh tutkunları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Savoir Beds ve National Gallery de sanat tutkunlarının gönlünü fethedecek bir iş birliğine imza attı.

Sevdiğin başyapıtla birlikte uyu

İngiliz lüks yatak markası Savoir Beds, Londra’daki National Gallery ile bir araya geldi ve yatak satın alan kişilere sevdikleri sanat eseriyle uyuma imkanı tanıyacak bir projeyi hayata geçirdi. Bu sayede müşteri, National Gallery’nin koleksiyonundan istediği eseri seçerek yatağın üzerine bastırabilecek. Eserler; Savoir Beds’in siparişle özel olarak diktiği lüks yatak başlığının (kadife, keten, viskoz ve pamuklu kumaştan olabiliyor) yanı sıra yataktaki diğer basılabilir yüzeylere de basılabilecek.

Müşteriler 2.300 klasik eser arasından seçim yapabiliyor

Tasarımcıların ve döşeme uzmanlarının birlikte çalışarak hazırladığı koleksiyon, bu yılın başlarında tanıtılmış. Savoir Beds, tüketicinin resimlerin basılacağı yatakla ilgili özel taleplerini ve istediği özelleştirmeleri dikkate alıyor. National Gallery, 13. yüzyıl ortalarından 20. yüzyıla kadar olan bir döneme ait 2.300 esere ev sahipliği yapıyor ve koleksiyonunda Leonardo da Vinci, Rembrandt, Monet, Van Gogh, Degas ve Botticelli gibi dünyanın en önemli sanatçılarına ait eserler bulunuyor. Sipariş alındığında, eserlerin basımı dekorasyon ve iç mekan tasarım şirketi Andrew Martin tarafından en son teknoloji kullanılarak İngiltere’de gerçekleştiriliyor.

The misty atmosphere of London on a spring day adorns a Savoir bed. Part of the current Monet & Architecture exhibition at the @national_gallery , we’ve featured Claude Monet’s, The Thames below Westminster on a Felix headboard. The calming palette and brush strokes were carefully considered during the design process, with the base featuring the soothing rippling water of the Thames. Through our exclusive collaboration we are able to adorn a Savoir bed with any painting owned by the National Gallery, taking art in interiors to another level. . . . #claudemonet #monet #monetarchitecture #architecture #exhibition #impressionism #nationalgallery #london#artexhibition #london #savoirbeds #interiorinspo #interiors #artanddesign #design #bed #handcrafted #beddesign #sleepbeautifully

A post shared by Savoir Beds (@savoirbeds) on

Monet, Water-Lilies, Setting Sun

Jan Van de Cappelle, A Shipping Scene with a Dutch Yacht Ring a Salute

Gherardo di Giovanni del Fora, The Combat of Love and Chastity

Görsel: Savoir Beds