Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kim Kardashian Cannes Lions’da Ne Arıyor?

Kim Kardashian Cannes Lions’da Ne Arıyor?

İlk kez Cannes Lions'a gelen Kim Kardashian West, oturumunda hangi konulardan bahsetti?

Eşinin doğum günün LA Lakers’ın basketbol salonu Staples Center’ı kapatan ve özel doğum günü partisi veren Kim Kardashian, yayınladığı mobil oyun Kim Kardashian: Hollywood ile kazandığı tecrübeleri paylaştı.

Mobil oyun, Kim Kardashian’ın bize yardım ederek Hollywood’da yükselerek bir yıldız olma yolculuğumuzu işliyor. Tıpkı Kardashian’ın popüler kültürün en büyük yıldızlarından biri haline gelmesi gibi, bizim de bu yolda uymamız gereken püf noktaları paylaşıyor.

36 kişilik bir ekibin elinden çıkan Kim Kardashian: Hollywood, günlük 1 Milyon aktif kullanıcıya hitap ediyor. Bu rakam mobil oyun endüstrisi içinde bakıldığında gerçekten büyük bir rakam. Pazar en büyük isimleri Candy Crush, Candy Crush Soda Saga ve Clash of Clans’ın günlük aktif kullanıcı değerlerinin 3.3 ile 4 Milyon bandında yer aldığı düşünüldüğünde Kim Kardashian’ın oyun endüstrisini de kırdığını görebiliyoruz.

Kim Kardashian, erkeklerin egemen olduğu oyun ve teknoloji dünyasında kadınlara yönelik ve kadın kullanıcı alışkanlıklarını temel alan bir oyun olarak pazara farklı bir renk getirdi.

Görsel; Bigumigu
Veri; Kim Kardashian: Hollywood, Clash of Clans, Candy Crush Saga, Candy Crush Soda Saga