Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kendi kendine ayakta duran şarj kablosu

Kendi kendine ayakta duran şarj kablosu

Günümüzde, satın alacağımız her tür elektronik ürün için ilk olarak ürünün kablosuz olanı var mı yok mu diye bakıyoruz. Bunu yaparken aslında pek de haksız sayılmayız. En basit örnekle kablosuz fare ve modemler kablo kirliliğini ortadan kaldırıp mobiliteyi kolaylaştırdığı için artık hayatımızda sağlam bir yer edindiler.

Mobil ekipman olarak telefon şarj cihazlarında ise durum biraz daha farklı. Şu an Nokia'nın belli başlı Lumia telefonları için geliştireceği söylenen kablosuz şarj cihazları dışında genele hitap eden bir kablosuz çözüm sunulacak mı bilmiyorum ama, şarj cihazındaki kabloyu istenilen şekilde dik tutmayı başararak kablo sorununa alternatif bir çözüm getiren Bobine, fikir ve görüntü olarak oldukça beğenimi kazandı diyebilirim.

Şekil kazanabilen sert metalden yapılmış USB'li şarj cihazı, telefon şarj olurken kullanıcıyı hem yüzeye yayılan kablo kirliliğinden kurtarmış oluyor hem de sabit durduğundan fotoğraf ve video çekimlerinde mini bir tripod görevi üstleniyor 🙂 Cihaz Android ve iPhone'lar için şu an $30'dan satışa sunulmuş.

Oto ön konsol yerleşimini görünce ürünün daha çok tripod işlevini beğendim açıkçası. Gece uzun yolculukta, arka fonda sevdiğiniz parça eşliğinde, kusursuz bir sürüş video kaydı harika olmaz mıydı? 🙂