Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kağıt Bebeklerin Kürk Ceketlerini Tamamlarken, Etrafa Kan Sıçratmamaya Dikkat Edin

Kağıt Bebeklerin Kürk Ceketlerini Tamamlarken, Etrafa Kan Sıçratmamaya Dikkat Edin

WWF’in kürk karşıtı afişlerinde kağıt bebek Anna, Theresa ve Cristen’ın ceketlerini etraflarındaki kağıttan hayvanları keserek tamamlıyorsunuz.

Miami Ad School (Miami ve Hamburg) imzalı kürk karşıtı posterlerde WWF, moda uğruna yapılan kürk vahşetini kağıt bebeklerden ilham alarak anlatmış.

Cristen Arauz ve Theresa Heil’ın sanat yönetmenliğini yaptığı kampanya için hazırlanan 3 posterde içi henüz tamamlanmamış ceketleriyle kağıt bebekler Anna, Theresa ve Cristen’ı görüyoruz. Kızların kürk ceketlerini tamamlamak içinse etrafında bulunan çok sayıda vizon, fok ve tilkinin kesilmesi gerekiyor.

Posterlerin altındaki açıklama aynen şöyle:

“Kağıt bebek Anna’yı çizilmiş yerlerden kesiniz ve parti için hazırlanmasına yardım ediniz. Ceketini tamamlamak için 30-70 arası vizon kesmeniz gerekmekte. Etrafa kan bulaştırmamaya dikkat edin.”

1 ceket için 30-70 canı katletmek? Buna değer mi? WWF ve Miami Ad School’un hazırladığı posterler, “statü göstergesi, yumuşacık ve sıcacık tutan” kürk ceketlerin aslında ne olduğunu, nasıl yapıldığını, hala kürk giyen insanların idrak etmesine yardım edebilir.

Görsel; adsoftheworld