Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Jacquemus 15. Yıl Dönümünü ve Yeni Mağazasını Çeşitli Tuhaflıklarla Kutluyor

Jacquemus 15. Yıl Dönümünü ve Yeni Mağazasını Çeşitli Tuhaflıklarla Kutluyor

Jacquemus'un Capri'de yapacağı 15. yıl dönümü etkinliğini ve yeni mağazasını duyurduğu videolar, kısa sürede viral oldu.

Fransız moda tasarımcısı Simon Porte Jacquemus’a ait olan Jacquemus, 10 Haziran’da Capri’de (İtalya) yapacağı on beşinci yıldönümü kutlamalarını hoş bir viral kampanyayla taçlandırdı. Markanın biz dizi tuhaf videodan oluşan sosyal medya paylaşımları, birkaç saat içinde internetin yoğun ilgisine maruz kaldı.

Paylaşımlardan birinde sörf tahtası üzerinde gömleğini ütüleyen bir adam, diğerinde ise forklift üzerinde kokteylini yudumlayan bir model yer alıyor. Serinin devamında ise teleferiğe alışveriş paketleriyle binen bir kadın ve dev dikiş malzemeleri taşıyan bir grup insan yer alıyor. Bu malzemeleri taşıyan insanlar Capri’deki mağazanın önünden geçiyor ve bu sırada mağaza vitrininin de kocaman bir limon dilimiyle süslenmiş olduğunu görüyoruz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

JACQUEMUS (@jacquemus)’in paylaştığı bir gönderi

Filistinli süper model Bella Hadid’in de markanın “La Casa” defilesinden bir görüntü sunarak hayranlarını kışkırtması heyecanı artırmış ve Hadid’in yıl dönümü etkinliğine katılma potansiyeli hakkında spekülasyonlara yol açmış.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

JACQUEMUS (@jacquemus)’in paylaştığı bir gönderi


Lüks moda evinin sosyal medya paylaşımlarına göre, markanın 15. yıl dönümüne denk gelen 10 Haziran’da Capri’de muhteşem bir vitrinle kutlanacak bir butik açmaya hazırlanıyorlar.

Simon Porte Jacquemus’un henüz 21 yaşındayken kurduğu Jacquemus, Kim Kardashian ve Rihanna gibi yıldızların giydiği ikonik mikro çantalarıyla ün kazanmıştı. Marka ayrıca yakın zamanda Nike ile yaptığı iş birliğini duyurarak da gündeme gelmişti.

Görsel: Jacquemus