Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İstanbul’da Bankta Oturan Bir Amca ve Jerome Jarre’ın Nefis Hikayesi

İstanbul’da Bankta Oturan Bir Amca ve Jerome Jarre’ın Nefis Hikayesi

Jérôme Jarre, Ekim ayında Türk Hava Yolları'nın #FortuneTraveller 2015 kampanyasıyla İstanbul'a gelmişti. Şimdi de hikayesini paylaştı.

Vine ve Snapchat yıldızı, girişimci Jérôme Jarre, 10 – 14 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul’daydı. Twitter üzerinden “Kapalıçarşı’dayım, beni bulun” çağrısı da yapan komedyen, 2016’nın ilk videosuyla bu yolculuğunda ürettiği hikayeyi paylaştı. Öylesine sade, içten ve bir noktada empati kurabildiğimiz bir hikaye ki geçen zamana ve başka düşüncelere dalmadan o anı biz de izlerken yaşayabiliyoruz.

İstanbul’da nispeten turistik bir gezi yapan Jarre, kolunu bankın yarısına atarak oturan bir amcayı görüyor. O kolu geniş geniş uzatmak bizim için ölesiye normal ve olağan olsa da, Jarre tüm dünyaya sarılabileceğini görmüş. Hiçbir şey söylemeden amcanın yanına oturan Jérôme Jarre, amcayla birlikte yaklaşık 7 dakika kımıldamadan durmuşlar.

İki insan arasındaki bu konuşulmamış anlaşma, bu sözsüz mutluluğu izlemek bile Jarre’ın dünyaya saçtığı mutluluğu görmemizi sağlıyor. Sevginin korkudan büyük olduğunu söyleyen ünlünün bu minik davranışı insanın yüzüne kocaman bir gülümseme konduruyor.

Türk Hava Yolları’yla İstanbul’a gelen Jérôme Jarre, dünyanın farklı ülkelerinden 8 farklı Youtube ünlüsüyle birlikte #FortuneTraveller 2015 ve Turkey Home kampanyaları dahilinde bu içeriği üretmiş. Burada olduğu süre içinde attığı 3 tweet de kendi hikayesini zincir yanıtlar içerisinde yaratıyor.

Jérôme Jarre, milyarder olma hikayesini de otobiyografik bir videoyla anlatmıştı.



Künye

Marka: Türk Hava Yolları
Ajans: Dekatlon
Proje Genel Koordinatörü: Samet Ensar Sarı
Proje Yaratıcı Ekibi: Murat Kaya, Martin Hildgen
Proje Operasyon Yöneticileri: Murat Kaya, Yasemin Göker
Marka Temsilcileri: Neşet Dereli, Ali Barış İşcan, İnanç Emre Albayrak

Görsel; Youtube