Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İskelet Bones’un Patlamış Mısır Fabrikası

İskelet Bones’un Patlamış Mısır Fabrikası

Tomosteen, yarım iskelet Bones'un liderliğindeki oyuncak karakterlerin işlettiği bir minyatür mısır fabrikası animasyonu hazırladı.

Son yılların en sevilen akımlarından biri de minyatür mutfak videoları oldu. Andrea Love gibi stop-motion animasyon ustaları ise bu akım dahilinde üretim yaparak olayı bambaşka bir boyuta taşıdılar. LEGO mutfak animasyonlarıyla tanınan animatör Tomosteen ise hem bu akıma uymayı sürdürüyor hem de bir stop-motion animasyon olarak oldukça keyifli bir video sunuyor.

Tomosteen

Oyuncak karakterler üretim bandında

Yaklaşık 2 dakika süren animasyon; oyuncak karakterlerin yanı sıra gerçek malzemelerle pişirilen patlamış mısır içeriyor. Odamızın köşesinde oyuncaklarınızla bir animasyon yapmak istesek herhalde buna benzer bir film ortaya çıkardı. Elbette bu filmde logolu mısır kutularından, minyatür ocağa tüm detaylar üzerinde ince ince çalışılmış olduğunun da altını çizmek gerekiyor. Filmi keyifli hale getiren bir başka özelliği de ASMR seslerle izleyiciye yaptığı beyin masajı.

Hiçliğin içinde mısır patlatarak rutinini sürdüren iskelet karakter Bones (kendisi bir primat diye tahmin ediyorum) patlamış mısır fabrikasının sahibi. Video boyunca yarım gövdesi üzerinde dolanıp mısır patlatıyor. Plastik ördek, baykuş ve biblo kediden oluşan bir ekiple işlerini yürütüyor.

Tomosteen’in animasyonlarını YouTube kanalı üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Görsel: YouTube