Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İş Üstünde Yakalanan Eller

İş Üstünde Yakalanan Eller

Sanatçı Romo Jack, çeşitli aktiviteler yaparken kendini değil, hazırladığı rengarenk kompozisyonların içinde çalışan ellerini fotoğraflıyor.

Endonezyalı sanatçı Romo Jack’in #Whatmyhandsdoing isimli projesi için çektiği fotoğrafların her birinde sanatçının yaptığı çeşitli aktiviteleri yukarıdan çekilmiş kareler içinde görüyoruz: Resim yaparken, balık ayıklarken, bilgisayar başında çalışırken, yumurta seçerken, porselen boyarken, dövme yaparken…

Jack, Instagram’daki adıyla Ponypork, ellerini kullanarak yaptığı aklınıza gelebilecek her türlü aktiviteyi muhteşem kompozisyonlar hazırlayarak, kuş bakışı kadrajlarla hep aynı açıdan fotoğraflamış.

Fotoğraflarda değişen sadece renkler, malzemeler ve aktiviteler. Jack’in dövmelerle dolu iki kolu ise her karenin vazgeçilmez unsuru.

Jack’in #Whatmyhandsdoing etiketi ile paylaştığı fotoğraflarını Instagram’dan takip edebilirsiniz. Üstelik, aynı etiket altında başka sanatçılar da benzer fotoğraflar paylaşmaya başlamış bile. Sadece eserleri değil, o eserler için uğraşan elleri de böyle sanatsal çalışmalarda görmek ayrı bir zevk!

Görsel; instagram,