Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı

İranlı Samand Türkiye’de

İranlı Khodro Company (IKCO) firması tarafından üretilen ''Samand'' marka otomobil, önümüzdeki hafta TIR'lara yüklenerek Türkiye'ye doğru yola çıkacakmış.

İran otomobili ''Samand'' ülkemizde 19 bin 900 YTL olacakmış.

Samand''ın Türkiye Distribütörü MYS Otomotivin Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Seskır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl mart ayında Türkiye pazarına girmesi planlanan, ancak yaşanan sorunlar nedeniyle bugüne kadar geciken 'Samand''ın ithalinin, bir hafta sonra gerçekleşeceğini söyledi. 

Seskır, Türkiye'ye ilk planda 'Samand LX' modelinin gireceğini ve her türlü donanıma sahip olan bu otomobilin 19 bin 900 YTL'den satışa sunulacağını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Biz bir yandan izin işlemleriyle uğraşırken bir yandan da bayilerimizi hazırlıyorduk. Araçlarımız 40 ilde satışa sunulacak. Bayi ve servis ağımızı daha da yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Yoğun taleple karşı karşıyayız. Samand, hem ucuz hem de ABS fren sistemi, hava yastığı, klima, merkezi kilit gibi her türlü donanımların mevcut olduğu bir otomobil olarak Türk halkının ilgisini çekti. Böyle bir otomobili Türkiye pazarına kazandırdığımız için çok mutluyuz. Hayırlı olmasını diliyorum.'' 

http://www.ikco.com/products/samandlx.aspx

Reno'nun Logan markası gibi birşey otomobil, fakat sanki daha iyi gibi duruyor, fiyatının ucuz olması ülkemizde pek çok kişinin ilgisini çekebilecek nitelikte bir otomobil. Tasarım açısından Logan ve Lada'nın önünde gibi 🙂 Ne diyelim  hayırlısı, Çin otomobillerinin de gelişiyle ülkemizde diğer otomobil markalarında fiyatlarını düşürmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. 🙂