Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
iPhone Ekranında Kağıtla Yaratılan Eğlenceli İllüstrasyonlar

iPhone Ekranında Kağıtla Yaratılan Eğlenceli İllüstrasyonlar

Anshuman Ghosh, çizimlerine çerçeve olarak iPhone ekranını kullanırken, büyük resmin bir parçasını mutlaka dışarıda bırakıyor.

Johannesburglu sanatçı, Anshuman Ghosh’un kağıt üzerine yaptığı illüstrasyonlarının en büyük tamamlayıcısı iPhone ekranı. Ghosh’un Phone framing olarak bahsettiği bu teknikte kağıda yapılan resim kesilerek iPhone ile çerçeveleniyor.

Ghosh, iPhone’unu hazırladığı illüstrasyonun ana çerçevesi olarak kullanırken, kağıt üzerine yaptığı, resimle bağlantılı ve onun tamamlayıcısı olan diğer çizimleri ise çerçevenin, yani iPhone’un dışında bırakıyor ve böylece ortaya eğlenceli kompozisyonlar çıkıyor.


Sanatçı fon rengine kadar büyük özenle hazırlayıp çektiği fotoğrafları ise Instagram hesabından paylaşıyor. Ghosh’un işleriyle ilgili açıklaması şöyle: “Amacım, gerçek ve gerçek olmayan arasında bir füzyon yaratmaktı. Telefonu da kareye dahil etmem bana izleyiciyi kandırıp, telefonun olduğundan daha fazla olduğuna inandırmamı sağladı.”


Hi there everyone! In this digital world that surrounds us, one may think that paper has become irrelevant and obsolete. But has it? I don't think so. Paper to me still holds a very special place and one that no amount of digitisation can replace. Words which are nothing more than a combination of 0s and 1s on a computer screen transform into something concrete and permanent when printed on a piece of paper – to be read and cherished over the years. That is the power of paper. Come along with me as I explore the beautiful world of paper along with PaperOne(@paperoneglobal) [SPONSORED POST] #morethanjustpaper #artwork #arts_gallery #phoneframes #phoneframing PS: in case you were wondering, I'm officially back on Instagram ???! After what I can only describe as a sabbatical that went on for too long, you will see a lot more Moography on your Instagram feed ?.

A post shared by Anshuman Ghosh (@moography) on




Görsel; Instagram