Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İkonik Figürlere Geometrik 3B Animasyonlar

İkonik Figürlere Geometrik 3B Animasyonlar

Vincent Viriot, Iconic Paris'in yeni internet sitesi için David Bowie, Darth Vader ve Daft Punk portreleriyle bir dizi animasyon hazırladı.

Hareket tasarımcısı Vincent Viriot, Iconic Paris’le iş birliği yaparak markanın yenilenen internet sitesi için bir dizi grafik animasyon hazırladı. Kimliği monokrom bir paletle inşa edilmiş olan marka görsel olarak genellikle siyah beyaz müzik, sinema ve sanat ikonlarını kullanıyor. Vincent Viriot markanın bu yaklaşımıyla kendi tasarım stilini birleştirdi. Böylece ortaya ilginç David Bowie, Darth Vader ve Daft Punk animasyonları çıktı.

Hareketli portreler

Iconic Paris bu seride Vincent Viriot’un yaratıcılığını özgürce konuşturmasına fırsat tanımış. İkonik figürlerin dijital olarak modellenmesinden ve üç boyutlu hale getirilmesinden sonra, sanatçı siyah – beyaz palete üçüncü bir renk olarak bakır tonlarını eklemiş. Geometrik şekillerle inşa ettiği sanatsal kompozisyonlar ritmik hareketler katmış. Her bir 3 boyutlu portre hareket ederek kendi içindeki kesitleri gösteriyor. Hem kompozisyonlar hem de portrelerdeki küçük boyutlu geometrik kesitler, çalışmalara mimari bir his katmış. Vincent Viriot, gerçek malzeme dokusuyla ve geometrik şekillerle mimari bir his üzerine odaklanmak istediğini belirterek bunu doğruluyor. Ayrıca bu ünlü ikonlara minimalist bir yorum getirmeyi hedeflemiş.

Fransız tasarımcı Vincent Viriot’un çalışmalarını; Behance portfolyosu, Facebook sayfası, Instagram’ı ve Vimeo kanalı üzerinden takip edebilirsiniz.

Görsel: Behance