Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
H&M’den Ücretsiz Takım Elbise Kiralama Hizmeti

H&M’den Ücretsiz Takım Elbise Kiralama Hizmeti

H&M, İngiltere’de gerçekleştirdiği kampanya ile iş görüşmesine giden genç erkeklere yardımcı olmak için ücretsiz takım elbise kiralama hizmeti sunuyor.

İş görüşmelerinde güçlü bir ilk izlenim önemlidir. Şık bir takım elbise de bu ilk görünümü tamamlayan unsurlardan biri olabilir. Ancak her gencin takım elbisesi olamayabilir. Bu konuda yatırım yapacak bütçesi de olmayabilir. Gençlere bu konuda yardımcı olmak isteyen H&M, ücretsiz takım elbise kiralama hizmeti sunarak ilk izlenim konusunda fark yaratmak isteyenlere destek oluyor.

Standart takım elbise 24 saat boyunca ücretsiz kiralanıyor

H&M de iş görüşmelerinde genç erkeklere yardımcı olacak onlara daha fazla güven verecek bir hizmet ile H&M Man serisini tanıtıyor. Marka, İngiltere’de gerçekleştirilen The One / Second / Suit programında klasik mavi bir takım elbiseyi ihtiyacı olana ücretsiz bir şekilde sunuyor. Kurye ile teslimat sağlama ve iş görüşmesinden sonra tekrar teslim etmek koşulu dışında herhangi bir sınırlama bulunmuyor. 24 saatlik kullanım hakkını aşan kişiler ise 50 Pound geç iade ücreti ödüyor. H&M bu ücretin de hayır kurumlarına bağışlanacağının bilgisini veriyor. Kiralayan müşterilerden ufak lekeler ve yırtıklar için de herhangi bir üret talep edilmiyor. Geçtiğimiz hafta İngiltere’de yayınlanan kampanya 13 Mayıs’ta da ABD’de başlayacak.

takım elbise

Uncommon Creative Studio tarafından yaratılan reklam filmi ile The One / Second / Suit programının tanıtımı yapılıyor. Bir dizi genç erkeğin yer aldığı reklam filminde oğullarıyla ne kadar gurur duydukları ve onlara ne kadar inandıkları hakkında içten ve motive edici konuşmalar yapan annelerin mesajları yer alıyor. Belgesel tadındaki reklam filminin yönetmenliğini ise Anonymous Content prodüksiyon şirketinden Mark Romanek gerçekleştiriyor.

Sürüdülebilirlik mesajı

H&M’in müşterilerine takım elbise satmak yerine kiralama formülünü sunması markanın daha sürdürülebilir olma çabasının bir parçası olarak görülüyor. 2030 yılına kadar sadece geri dönüştürülmüş veya sürdürülebilir kaynaklı malzemeler kullanma hedefine sahip H&M, yakın zamanda gerçekleştirdiği iki kampanyasıyla bu duruma vurgu yapmıştı. Game of Thrones dizisinden tanınan Maisie Williams’ın yer aldığı kampanya ve FCB Dubai imzalı Burj Khalifa üzerindeki dev ölçekli projeksiyonuyla moda sektöründe sürdürülebilirlik konularına dikkat çekiyordu.