Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hack-ING ile Bankacılık Sistemine Dijital Çözümler Aranıyor

Hack-ING ile Bankacılık Sistemine Dijital Çözümler Aranıyor

ING Bank, yazılım geliştiricilerini bankacılık müşterilerine kullanım çözümleri üretmeye davet ediyor.

Dünya üzerinde zamana karşı yarışarak çeşitli projeler üretmeyi amaçlayan farklı organizasyonlar bulunuyor. Örneğin, Global Game Jam dünyanın pek çok farklı noktasında aynı anda aynı süre içerisinde bireysel veya takım olarak yapılan katılımlarla geliştirilen video oyunlarına yönelik bir beyin fırtınası. Belirli ve dar bir zamanda yapılan ve yaratıcılığın atmosfere karıştığı bu tip organizasyonlar, parıltı yakalamak için de büyük bir fırsat haline geliyor.

ING Bank ise yazılım geliştiricilere davette bulunarak bankacılık müşterilerine çözüm üretmek istiyor. 31 Ekim – 2 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Hack-ING etkinliğinde katılımcıların projelerini sıfırdan başlayıp bitirmeleri için 45.5 saat veriliyor. Hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan bu etkinliğe bireysel ve ekip olarak katılmak mümkün.

İnternet bankacılığı, mobil ödeme yöntemleri, bireysel finans sistemleri veya daha fonksiyonel bir ATM arayüzü üretmek gibi akla ilk gelen yöntemleri ile birlikte Hack-ING’in proje çizgileri katılımcıların hayal gücü ile sınırlı. Son katılım tarihi 24 Ekim olan etkinlik Koç Üniversitesi Nişantaşı kampüsünde gerçekleşecek.