Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Güvenlik Takibi ve Yerleşik Navigasyon Özellikli Bisikletler

Güvenlik Takibi ve Yerleşik Navigasyon Özellikli Bisikletler

Veloretti'nin yeni elektrikli bisiklet koleksiyonu, akılı özellikler için telefon kullanma gereksinimini ortadan kaldırarak güvenlik konusunda ekstra avantajlar sunuyor.

Amsterdam merkezli bisiklet üreticisi Veloretti, Electric Two Range ile koleksiyonunu genişleterek yaza giriş yaptı. Koleksiyon adından da tahmin edeceğiniz üzere Ivy ve Ace isimli iki elektrikli bisiklet modelini içeriyor. Her iki model de şık ve modern bir estetik ve güvenli şehir içi sürüşe öncelik verecek şekilde tasarlanmış. En önemlisi Veloretti’nin bu koleksiyonla birlikte sürücülerin belirsiz yolculukların gerçek zamanlı güncellemelerini arkadaşlarıyla ve aileleriyle paylaşmalarını sağlayan, dünyada bir ilk olan “Güvenlik Takibi” özelliğini tanıtmış olması. Entegre düğmeye dört saniye basıldığında, bisikletin ışıkları yanıp sönüyor ve seçilen kişiye canlı konum bildiren bir izleme bağlantısı gönderiliyor.

Red Dot ödüllü şehir bisikleti

Veloretti Ivy ve Ace Two, 120 km’ye kadar menzil sunan çıkarılabilir 540 Wh pil, doğal itme sağlayan sessiz ve güçlü Bafang orta motor, bakım gerektirmeyen Gates karbon kayışlı tahrik sistemi ve Enviolo dişli sistemiyle markanın önceki koleksiyonlarına göre daha gelişmiş ürünler. Ayrıca bisikletler, daha yumuşak bir sürüş deneyimi sağlayan yeni akıllı teknoloji özellikleriyle donatılmış. Koleksiyon bu yıl Red Dot’ta aldığı ödülle başarısını tescillemiş.

Velerotti uygulaması, bisikletçilere telefonlarına gerek olmadan etkinlik takibi yapma gibi ekstra özellikler sunuyor. Gidonun ortasındaki yerleşik ekran, ışıklar, tempo ve hız gibi temel ayarları yapmalarına ve ayrıca hava durumu bilgileri, katedilen mesafe ve A noktasından B noktasına GPS navigasyonu gibi sürüş verilerini görüntülemelerine olanak tanıyor. Gidondaki düğmeler, sürücülere yalnızca bir başparmak dokunuşuyla yerleşik ekran üzerinde basit ve eksiksiz kontrol sağlıyor. Böylece bisikletçi gidonu bırakmadan kapsamlı bir şekilde kontrolleri yapabiliyor.

Bisikletlerle ilgili diğer yeniliklere buradan göz atabilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

VELORETTI (@veloretti)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

VELORETTI (@veloretti)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

VELORETTI (@veloretti)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: Veloretti