Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gündemdeki Konular Hakkında Sohbet Ortamı Yaratan Mobil Uygulama Potluck

Gündemdeki Konular Hakkında Sohbet Ortamı Yaratan Mobil Uygulama Potluck

Potluck gündemdeki konular hakkında bilgi verip ilgilendikleriniz hakkında arkadaşlarınızla sohbet etmenize olanak sağlıyor.

Potluck uygulaması her gün size o gün en çok konuşulan konu başlıklarını veriyor ve onlar hakkında arkadaşlarınızla yorum yapmanıza platform sağlıyor.

Günümüzde politikadan mizaha gündem bir anda değişiyor ve herkes her konuda yorumda bulunma ihtiyacı hissediyor. Çoğu zaman arkadaşlarınızın bir konu hakkında ne düşündüğünü merak ediyorsunuz ya da gündemdeki bir konuyu arkadaşınızla konuşmak istiyorsunuz ama siz bunu denk getirene kadar gündem çoktan değişmiş oluyor. Potluck ekranınıza kartlar halinde fotoğraf ve başlığıyla gündemler getiriyor, kartlar değişirken konuyu beğendiyseniz işaretliyor, beğenmediyseniz geçiyorsunuz. Daha sonra ilgilendiğiniz konular hakkında kısa bir paragraf bilgi geliyor ekranınıza, ardından da arkadaşlarınızla yorumlarınızı altına yazıp konuyu tartışabiliyorsunuz. Gerçekten hayatımızın içine girerse pratik bir şekilde bir ihtiyacımızı karşılayabilecek bir uygulama. ‘Şunu gördün mü?’ diye eposta gönderip cevabını beklemekten bizi kurtarabilir.
Uygulama yalnızca mobil ile kısıtlı değil, web’de de çalışıyor.
Potluck’ta yalnızca kendi arkadaşlarınızla sohbet etmek zorunda değilsiniz, yeni insanları da arkadaş listesine ekleyebilirsniz. Eğer ilginç bulduğunuz bir link varsa onu Potluck’a ekleyebilirsiniz de. Kendi gündeminize bir yorum gelirse sistem sizi bundan bildirimle haberdar ediyor.
Buradan indiriliyor.