Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gitar Çalarak Eposta Yazmak

Gitar Çalarak Eposta Yazmak

Oreo Bisküvisini Kremadan Ayırma Makinası'nı bulan Wieden + Kennedy'den David Neevel şimdi de gitar çalarak eposta gönderiyor.

Wieden + Kennedy’den David Neevel, gitarda çaldığı notaları eposta metnine dönüştüren bir proje geliştirmiş, ismi “Email Guitar”. Gitarını çaldıkça yoğun iş hayatının getirisi her an eposta yanıtlama derdine çare buluyor Neeven, böylece patronuna eposta yazarken aynı zamanda gitar çalabildiğini söylüyor bir de.

Böyle bir şey ne kadar gereklidir bilinmez ama reklamcıların yaratıcı yanlarını türlü türlü alanlarda göstermeleri eğlenceli.
Dünyanın en büyük relam ajanslarından birinde çalışmanın getirdikleri onu bu yola sevketmiş olabilir. Wieden + Kennedy’nin blogunda Neevel, düzeneği nasıl kurduğunu adım adım anlatıyor ve kodları da paylaşıyor, siz de 5 yıl sonra hayatımızın bir gerçeği olabilecek gitarla eposta yazma işini deneyimlemek istiyorsanız evde deneyebilirsiniz, serbest.
Bu arada David Neevel’ı gördüğünüzde Oreo Bisküvisini Kremadan Ayırma Makinası‘ndan tanımış olabilirsiniz, ayni insan 🙂 Sıradaki projelerini merakla bekliyoruz.