Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Basit ve Leziz Abur Cuburların Hammaddesi Triscuit Bisküvileri

Basit ve Leziz Abur Cuburların Hammaddesi Triscuit Bisküvileri

Triscuit için hazırlanan kampanyada modern işletmeler, geleneksel Triscuit’i temel alarak hazırladıkları tarifleri paylaşıyorlar.

mcgarrybowen’ın Triscuit için hazırladığı “Makers of More” isimli kampanyada, sadece buğday, yağ ve tuz kullanılarak yapılan Triscuit’in basit ve 1900’lere dayanan köklü tarifinin altı çizilmiş ve yeni konumlandırmasıyla makas değişikliği ortaya konmuş.

Hazırlanan beş kampanya videosunda, gıda sektöründeki 5 farklı modern işletmeciyle tanışıyoruz ve Triscuit’i kendi ürünleriyle harmanlayarak yarattıkları, Triscuit tarifi kadar basit, pratik ve kolay hazırlanan atıştırmalık tariflerini izliyoruz.

Turşu üreten bir aile işletmesi olan “McClure’s Pickles”, reçel üreticisi “The Jam Stand”, şarküteri “Olympia Provisions”, arıcılık ve bal işiyle uğraşan “Savannah Bee Company” ve lokuma benzer yumuşak bir şekerleme olan marshmallow üreticisi “Wondermade”, hazırlanan kısa videolarda Triscuit’i temel alarak ortaya çıkardıkları tariflerinde, ikonik bisküviyi bazen marshmallow’la, bazen turşuyla, bazen de kendi ürettikleri ballarıyla harmanlıyorlar ve ortaya iştah açıcı ve basit atıştırmalıklar çıkarıyorlar.

Kampanyada; Triscuit’in yüzyıllık, klasikleşmiş basit tarifi, günümüz gıda girişimcilerinin kendi üretimleriyle hazırladıkları atıştırmalıklarda buluşuyor.

mcgarrybowen’dan Michael Straznickas kampanyayı şöyle anlatmış: “Şahane bir ürünümüz var ve insanların Triscuit’i tariflerindeki temel gıdalardan biri yapacak, herkese ilham verecek bir yere taşıyacak yolu açmak istedik.”

https://www.youtube.com/watch?v=s93Gc-wmJzU

https://www.youtube.com/watch?v=hCPwc8ZgRWA


Kampanya Künyesi:

Reklamveren: Mondelēz International (Triscuit)
Ajans: mcgarrybowen, Chicago
Hesap Yönetimi: Amanda Janak
Yaratıcı Yönetmenler: Dave Reger, Michael Straznickas, Rob Neveau, Ryan Carter
Planlama Yönetimi: Shawna Ross
Dijital Strateji: Kevin Kovanich

Görsel; Youtube