Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
ACtheSeries: Instagram Dizisi

ACtheSeries: Instagram Dizisi

Vine'dan sonra Instagram'da da dizi projesi başlıyor.

Video paylaşım imkanları, yeni video formatlarının hikaye anlatımı için kullanılmasını kolaylaştırırken bir yandan da çeşitlilik ve farklılık sunuyor. Vine’da çekilen I Am Yours adlı projeden sonra şimdi de Instagram’da bir dizi serisi çekiliyor. 

New York’ta yaşayan, hayatı başarısızlık ve belirsizliklerle dolu Nick adlı genç bir sanatçının küçük bir yalanla nasıl şöhrete kavuştuğunu izleyeceğimiz @ACtheSeries (Artistically Challeneged) adlı seriyi 3 isim çekiyor: Aleks Arcabascio, Jeremy Boros ve Samuel Delmara.

Aleks Arcabascio, NYU Tisch mezunu bir film yapımcısı. UCB Comedy için çekilen Pursuit of Sexiness adlı seride görev aldı. Aleks ayrıca internet üzerinden yayınlanan The Four Thirty in the Morning Show‘un da yaratıcısı. Jeremy Boros, bir aktör ve aynı zamanda da film yapımcısı. Okurken bir yandan da Atlantic Theater Company‘de rol aldı. Jeremy şu anda  bir belgesel üzerinde çalışıyor.  Samuel Delmara ise NYU Tisch’de Sinema-Televizyon ve Business of Entertainment bölümlerinden mezun oldu. Pek çok kısa filmde yönetmenlik yaptı ve yarım düzine kadar da canlı performansta, müzik videosu ve reklamda çalıştı. Delmara’nın çektiği The Greatest Act adlı kısa film pek çok festivalde gösterildi. 

Diziyi 1 Temmuz’dan itibaren izleyebileceğiz.