Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Family Guy

Family Guy

Family Guy 1999 yilinda Seth MacFarlane tarafindan yaratilan daha Turkiye’de yayina yeni girmek uzere olan bir animation cizgi film.

Espirileri anlamak icin cok iyi derecede Amerikan kulturu gerekiyor.Amerika’li eski sarkicilar, tv showlari, eski olaylar, tarih bilgisi, yer, mekan etc. Bilmiyorum Turkiye’de ne kadar tutulur ve altyazi ile ne kadar verimli olur espiriler bilemem.

The Simpsons’in ve South Park’in izlenme ratinglerini 10’a katlamistir ve cok agir espiriler yapilmasindan sonra (Allah’in Isa ile konusmasi, politik, vs.) 2000 ve 2002 yillarinda iki kere yayindan kalkmistir ama DVD satislari acaip yuksek gitmesinden dolayi tekrar yayina girmistir. Her pazar saat 21.30 da Fox Channel’da yeni sezonu baslamistir. Gecen hafta pazar gunu 12 milyon kisi segretmistir.

Iste bazi videolar:

Bu video’da Family Guy The Simpsons’a gonderme yapiyor:

Bu video’da da The Simpsons Family Guy’a gonderme yapiyor:

Komik bir baska sahneler. Mutlaka bakin:

Usame bin Laden Family Guy’da:

Bu da cok komik!

Family Guy’in yaraticisi Seth MacFarlane’in basindan cok ilginc bir olay geciyo 11Eylül olaylarinda.
11 Eylul sabahi Rhode Island’dan Los Angeles’a gitmek uzere hava alanina gider ama gec kaldigi icin ucagi kacirir. Ama o ucak American Airlines Flight 11′ e ayit teroristler tarafindan kacirilan ve ikiz kulelerin kuzey kismina carpan ucaktir 🙂

(Bu arada Family Guy yayinlaniyorsa Turkiye’de pek fikrim yok onun icin kusura bakmayin)