Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evcil Hayvanlar İçin Elektrik Süpürgesinden Bakım Seti

Evcil Hayvanlar İçin Elektrik Süpürgesinden Bakım Seti

Elektrikli ev aletleri markası Dyson, elektrik süpürgelerinin ucuna kolaylıkla bağlanabilen akıllı bir evcil hayvan bakım seti geliştirdi.

Koltukta, halıda, kıyafetlerde, gözün görebileceği her yerde. Söz konusu tüylü bir dostla aynı hayatı paylaşmak olduğunda tek bir tüyün fizik kanunlarını altüst eden yayılma hızına siz de inanamayabilirsiniz. Türüne göre sıklıkla taramak, süpürgeyi bir uzvunuz olarak kabul etmek veya türlü bakım ürünlerine başvurarak tsunami dalgası gibi gelen tüylere karşı mütevazı çözümler üretmeyi tercih etmiş olabilirsiniz. Peki ya daha havadayken hatta yere düşmeden onları yakalayabilseydiniz?

Elektrikli ev aletleri markası Dyson, elektrik süpürgelerine adapte edilerek bağlanabilen pratik bir evcil hayvan bakım seti üretti. Dyson Pet Grooming Kit adlı bakım seti, adaptöre takılı bir XL uzatma hortumu ile bakım aleti başlıklarından oluşuyor.

Dyson’ın ev için kullanılan elektrik süpürgelerine bağlanabilen set, vakumlu aparatıyla düşük hava akımı kullanarak tüyleri içine çekerken, fırça aparatı ile tüylerin kolayca açılmasını sağlıyor. Vakum açılmadan da kullanılabilen fırçasında, kullanırken 35 derecelik bir esneme payıyla dik konuma gelen 364 adet ince kıl bulunuyor.

Fırçaladıktan sonra tüyleri emmek için elektrikli süpürgeye bağlanabilir. Dökülen tüyleri vakumladıktan sonra toplananları kitten ayırmaya çalışmak gerekmiyor. Vakum aparatında yer alan bir düğmeye basmak yeterli. Tüm gevşek tüyler anında çöp torbasına dökülüyor.

Aparatlar, Dyson’ın V15 Detect, V12, V12 Detect Slim, Cyclone V10, Outsize, V8, Digital Slim ve V7 elektrik süpürgeleri ile uyumlu durumda. Cihaz, kısa tüylüler hariç orta uzunlukta veya uzun tüylere sahip evcil hayvanlarda kullanılabiliyor. Cihazın nasıl kullanılacağını merak edenler aşağıdaki videoya göz atabilirler.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Dyson (@dyson)’in paylaştığı bir gönderi

Görseller: Dyson, Instagram, Youtube