Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Etna İçin Kendin-Yap Şaheserler

Etna İçin Kendin-Yap Şaheserler

Brezilyalı yapı market Etna, 3 empresyonist başyapıtı mağazalarındaki aksesuarları kullanarak bir kendin-yap projesine dönüştürdü.

Dünyanın dört yanından ünlü müzelerde sergilenen eserleri, evde yapabilir miydiniz? Van Gogh, Renoir ve Monet gibi önemli sanatçıların eserleri bir kendin-yap projesine dönüşebilir mi? Brezilyalı yapı market Etna; son basın kampanyasında bu noktadan hareket ederek empresyonist dönemden önemli resimleri yeniden yaratıyor.

Reklam ajansı Artplan tarafından hazırlanan “Do It Yourself” isimli basın kampanyasında orijinal natürmort başyapıtlar, Etna’da satılan aksesuarlar kullanılarak yorumlanıyor. Kampanya için Van Gogh’un gülleri, Renoir’ın buketi ve Monet’nin krizantemleri, Etna’daki ürün çeşitliliğini vurgulamak amacıyla mağazalardaki ürünlerle yeniden yaratıldı ve fotoğraflandı. Kullanılan ürünler arasında yapma çiçekler, vazolar ve çeşitli ev aksesuarları bulunuyor.

Ortaya çıkan 3 basın ilanında, orijinal eserin fiyatı ile eseri yeniden yorumlayan kendin-yap projesinin fiyatı yan yana konarak bir kıyaslama sunuldu.

etna_artplan_do it yourself masterpieces_brezilya_bigumigu_8 etna_artplan_do it yourself masterpieces_brezilya_bigumigu_8 etna_artplan_do it yourself masterpieces_brezilya_bigumigu_8

Künye:

Reklamveren: Etna
Reklam Ajansı: Artplan
Yaratıcı Ekip: Maurício Perussi, Rafael Zoehler
Yaratıcı Yönetmen: Marcos Abrucio, Zico Farina
Proje Yöneticisi: Vivian Tomaz
Grafik Yapım: Bruno Werner
Katılım: Eduardo Megale, Thiago Zewe, Beatriz Rodrigues, Jonathan Santos, Laura Loyola
Medya: Francisco Rosa, Nany Porciuncula
Fotoğrafçı: Lúcio Cunha
Görsel İşleme: Emerson Santos
Mockup: Tiago Cappi
Müşteri Onayı: Daniela Maia, Vanessa Pereira

Görsel: YouTube – Artplan