Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dünyayı Dijital Bozulmalarla Değiştiren Müzik Videosu

Dünyayı Dijital Bozulmalarla Değiştiren Müzik Videosu

Kangding Ray'in These Are My Rivers isimli parçası için about blank™ tarafından hazırlanan müzik videosu çağdaş dijital bozulmaları doğa ve şehirle buluşturuyor.

Dijital sanatları ve dijital teknikleri kullanarak müzik videosu kurgulamak artık öncü olunmak istenen alanlar arasında yer alıyor. A$AP Mob’un Yamborghini High‘ı bizlere glitch’in popüler kültürdeki yerinin ne derece yükseldiğini gösterirken görece niş bir kitleye hitap eden Fransa doğumlu Berlinli sanatçı Kangding Ray, These Are My Rivers parçası için çağdaş dijital sanatlar içinde yer alan birçok deformasyon tekniğini kullanmış.

Brüksel merkezli video, grafik tasarım, film prodüksiyon şirketi about blank™ imzalı müzik videosu doğa ve orman manzaralarından başlayarak toplum ve şehir hayatına doğru kayan bir eksende kırılmaları ve sapma noktalarını deformasyonlarla aktarıyor. Günümüzde bu tip dijital bozulmaların, yalın ve pür haldeki işlerden daha fazla dikkat çekmesi de arz ve talep açısında sanatın bu dalının kullanım sıklığı katlanarak artıyor.

Görsel: Vimeo