Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Doritos, Yenilenen Yüzüyle SXSW’de Sahne Alıyor.

Doritos, Yenilenen Yüzüyle SXSW’de Sahne Alıyor.

Doritos, yenilenen ambalaj tasarımıyla SXSW'ye yakışır interaktif konser deneyimi yaşatıyor.

62 Foot adı verilen otomat görünümlü dev interaktif sahne, aynı zamanda Doritos’un “For the Bold” küresel kampanyasının da başlangıç ayağını oluşturacak.

14 Mart’ta gerçekleştirilecek etkinlikte dinleyiciler,belirlenen etiket üzerinden konseri interaktif olarak da yaşayabilecek. Dinleyiciler, #BoldStage etiketini kullanarak duman, lazer ışık, alev, balon, konfeti ve deniz topu gibi parçacıklarla eğlenceye eğlence katalabilecek.
Bununla da sınırlı kalmıyor uygulama. Yine aynı saatlerde #BoldStage etiketi kullanılarak Instagram ya da Twitter üzerinden paylaşılacak fotoğraflar veya yazılar dev LCD ekrandan herkese gösterilecek.
Daha bitmedi. Dinleyiciler, #Boldstage etiketini kullanarak LL COOL J’den parça isteğinde bulunabilecek.
Dahası var. Doritos #BoldStage’de atışma da var. SXSW ve Doritos tarafından seçilen üç “up-and-coming” (Hip-Hop sanatçısı da diyebiliriz.) şarkıcısı, gösteriyi aralarından hangisinin başlatacağını belirlemek için birbirleriyle kıyasıya mücadeleye girecek. Tabii kazananı izleyiciler gerçek zamanlı olarak belirleyebilecek. Gösteri başladıktan sonra da LL COOL J, Public Enemy, Ice Cube ve Doug E. Fresh gibi efsane isimler sahne alacak.
Herkese iyi eğlenceler.