Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Doğa Gezilerinde Kullanılmak İçin Üretilmiş Tüpte Kahve

Doğa Gezilerinde Kullanılmak İçin Üretilmiş Tüpte Kahve

İsviçre merkezli butik kahve üreticisi No Normal Coffee, dış mekanlarda ve özellikle de doğa gezilerinde kullanmak üzere tüpte kahve üretiyor.

Doğru duydunuz! Bu kahve tıpkı bir krem, tıpkı bir diş macunu gibi tüplerde satışa sunuluyor. Alexander Häberlin ve Philippe Greinacher isminde iki İsviçreli doğa ve kamp aşığı girişimci tarafından kurulan ve Crowdify üzerinden fon toplayan No Normal Coffee, pratik hazır kahve dünyasına bambaşka bir soluk getireceğe benziyor.

Bu Kahve Ekmeğe Bile Sürülüyor!

Markanın ve ürünün ilk tohumları, iki arkadaşın İsviçre Alplerinde yaptıkları uzun bir kamp macerası esnasında atılıyor. Bu seyahatlerde konforu minimuma indirmeye razı olduklarını belirtseler de kahve keyiflerinden ödün vermek istemeyen ikili bu nedenle yeni bir fikir geliştirmeye koyuluyorlar.

Uzun bir geliştirme sürecinden sonra %100 Arabica çekirdeklerinin öğütülüp, organik pancar şekeri ile karıştırılması ile elde edilen ‘kahve macunu’ No Normal Coffee böylece ortaya çıkmış oluyor. Hatta kuruculara göre bu tüpte kahvenin kalitesi ve kıvamı o kadar iyi ki, gerçek bir kahve tutkunu bu macunu ekmeğine, kuru meyvelere ve hatta muza bile sürüp yiyebiliyor! Yine protein karışımları ve smootielere de karıştırılabilen kahve macunu, %100 geri dönüştürülebilen tüplerde sunuluyor. Unutmadan belirtelim: No Normal Coffee’nin 100 mg’lık bir tüpünden 20 büyük kupa kahve çıkıyor ve ürünün şekersiz versiyonunun da çok yakında satışa sunulacağı belirtiliyor.

 

Görsel: No Normal Coffee