Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dev Robot Dövüşleri Başlayana Kadar Sahne Ganker’da

Dev Robot Dövüşleri Başlayana Kadar Sahne Ganker’da

Ganker, bilgisayar monitörlerine, konsollara ya da akıllı telefon ekranlarına hapsolmuş robotları fiziksel dünya ile buluşturuyor.

Amerika ve Japonya yapımı 2 dev robotun kapışması gerçekleşene kadar, sahne Ganker robota kalacak gibi görünüyor. Shenzhen’de bulunan GJS ROBOT şirketi, robotları bilgisayar oyunlarından ya da akıllı telefonlardan çıkaran ve gerçek hayata dahil eden Ganker robot savaşçıların yaratıcısı. Arkadaşlarınızı robot dövüşü yapmak üzere düelloya davet etmenin heyecanını fiziksel boyuta taşıyan Ganker robotlar, bu konudaki hünerlerinizi sergilemeniz için oldukça ideal. Ganker’ı kılıç ve kalkan gibi silahlarla güçlendirebiliyor ya da farklı parçalar ekleyerek geliştirebiliyorsunuz.

Orantılı bir biçimde yerleştirilen tekerlekleri sayesinde hızlı, dengeli ve rahat bir şekilde hareket edebilen robotlar, skor sistemi denilen bir derecelendirmeye sahip. Robotunuzun ya da rakibiniz aldığı darbeler skor sistemi sayesinde kaydediliyor ve mücadeleyi daha heyecanlı hale getirerek dövüş yeteneklerinizi geliştirmenizi fırsat tanıyor.

Robotun tüm kontrolü mobil uygulama üzerinden sağlanıyor. Arkadaş ya da aile bireyleriyle keyifli ve eğlenceli anlar geçirmenizi, hatta dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen robot turnuvalarına katılmanızı sağlayacak Ganker, Indiegogo’daki kampanya ile fonlanıyor. Erken satış döneminde Siyah renkli Ganker Samuray robota 249, Mavi Savaşçı Ganker’e ise 269 dolar artı kargo ücreti karşılığında sahip olabilirsiniz.

Görsel: Facebook, Indiegogo