Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dans Eden Adam Bulundu, İnsanlığa İnanç Tazelendi

Dans Eden Adam Bulundu, İnsanlığa İnanç Tazelendi

Kilolarından ötürü insanların ona güldüğünü fark ettiğinde dans etmeyi bırakan adam bulundu, Los Angeles'da özel Hollywood partisi düzenlendi.

Bu sene başında anonim kullanıcılar tarafından 4chan’a gönderilen bir görsel ile tanıdık Sean O’Brien’ı. Kilolarına rağmen özgüveninden ödün vermeden dans eden O’Brien, ona gülenlerin olduğunu fark ettiğinde dans etmeyi bırakmıştı. Ve fotoğrafları internette yayınlanmıştı.


Görsel; Twitter, Cassandra; Orijin, 4chan

İnsanları özellikle dijital dünyada sindirmenin, zorba davranışlarla hor görmenin, ingilizce tabirle bully‘lemenin kabul edilebilir bir şey olmadığını göstermek için Sputnik News yazarı Cassandra organizatörlüğünde Hollywood yıldızlarıyla dolu bir parti düzenlendi. Twitter üzerinden #FindDancingMan etiketiyle aranan Dans Eden Adam, Liverpool kentinde bulundu. İsminin Sean O’Brien olduğu öğrenilen modern süper kahraman, Los Angeles’a davet edildi.

@Dancingmanfound adresiyle bir hesap açan O’Brien için düzenlenen partide Moby, DJ kabinine geçmek için gönüllü oldu. Dün geceyi dans ederek, eğlenerek ve insanları aşağılamanın kabul edilebilir bir şey olmadığını geçiren O’Brien aslında birçoğumuza örnek olan bir hikaye de yarattı.

Kilolu, şişman olmakla dans etmek arasında bir ilişki olmadığına ve fiziksel farklılıklara rağmen özgürce hareket edebilmenin özgüvenini ispatladı.

#dancingman

A post shared by murdaball (@murdaball) on

Monica Lewinsky at the #DancingMan party!

A post shared by Matt Joseph Diaz (@mattjosephdiaz) on

Görsel; Twitter, Uproxx