Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sıkıcı Reklamları Bloklamak Yerine Efsane Reklamlarla Değiştiren Web Uzantısı

Sıkıcı Reklamları Bloklamak Yerine Efsane Reklamlarla Değiştiren Web Uzantısı

The Ad Filter ile internetteki sinir bozucu reklamları dünyanın en yaratıcı reklamlarıyla etkisiz hale getirebilirsiniz.

Aralarında ükemizden “Son Selfie” kampanyasıyla 41?29! ve “Silinen Haber” kampanyasıyla TBWAİstanbul’un da bulunduğunu belirterek tüm kazananlarını aktardığımız D&AD ödülleri bu sefer başka bir konuda da öne çıktı.

Seçilen en güzel reklamları kişilerin sadece belli bir kazananlar listesi altında görüp geçmesini nasıl engelleyebilirsiniz, sorusu sorulsa kaç farklı şekilde cevapla gelirdiniz? (Reklamın iyisi kötüsü olmaz argümanına girmeden D&AD’in esas çıkış noktası nasıl açıklanabilir, denemesi sonucu çıkan bu soru hala cevaplanabilir. )

D&AD’in esas çıkış noktasına geri dönersek de; internetteki sinir bozucu reklamlardan kurtulmak için reklam bloklama mekanizmasına sadece en güzel reklamları gösteren bir işlev kazandıran bir web uzantısı ayarlanmış. Ortaya çıkan sonuç da Chrome ve Firefox üzerinde çalışabilen The Ad Filter olmuş.

Günlük dozda D&AD onayını kapmış dünyanın en yaratıcı reklamlarıyla web deneyiminizi donatmanın ucunda reklamları ezberleyip, onlardan sıkılıp rafa kaldırma ihtimali olsa da ilk etapta zevkle kullanabilme imkanınızın etkisini değiştirmiyor. Aynı şekilde hiç itibar etmeyeceğiniz reklamlara maruz kalmamak için yararlanabileceğiniz kayda değer bir yaklaşım olduğunu da.

Görseller videodan alınmıştır.