İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından yürütülen Create in İzmir Projesi kapsamında gerçekleşecek Teknoloji ve Yaratıcılık Günleri’nin 2 Eylül etkinliğinde, ziyaretçiler teknoloji trendlerini ve geleceğin dünyasını keşfetme imkanı bulacak. Katılanlar, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, teknoloji dünyasının önemli isimleriyle dolu bir gün geçirecek.
2 Eylül’deki konuşmacılar arasında; Bigumigu Eş-Kurucusu ve Yayın Yönetmeni / Kültür ve Trend Danışmanı Yalçın Pembecioğlu da bulunuyor. Teknoloji ve Gelecek Danışmanı / Youtube İçerik Üreticisi Elif Cetin, İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş Genel Müdürü Emrecan Durmaz ve başka sürpriz konuklar da etkinlikte ziyaretçilerle buluşacak.
Teknoloji ve Yaratıcılık Günleri’nde her gün farklı bir tema konuşulacak
Katılımcılar, yaratıcı endüstrilerle teknolojinin güçlü bağını keşfederken ilham verici konuşmalardan ve networking fırsatlarından yararlanabilecek. Katılmak isteyenler kayıt formuna buradan ulaşabiliyor.
İzmir Teknoloji ve İnovasyon A.Ş. iş birliğiyle 1-5 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Teknoloji ve Yaratıcılık Günleri’nde katılımcıları; “Geleceğin Şehirleri”, “Teknoloji Trendleri”, “Oyun Teknolojileri”, “Tasarım ve İnovasyon” ve “Yapay Zekanın Yaratıcı Kullanımı” temalarıyla dolu dolu bir program bekliyor.
Etkinlik, İzmir Enternasyonal Fuar alanında, İzmir Teknoloji ve İnovasyon A.Ş. standında gerçekleşecek. Program takvimi ise “gün” “saat” “konuşmacı” ve “tema” başlıkları altında aşağıdaki gibi listelenmiş:
Program ve Konuşmacılar:
1 Eylül – Tasarım ve İnovasyon:
– Dr. Can Özcan – İEÜ GSTF Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi
– Onur Akar – Antalya Belek Üniversitesi Danışma Kurulu Üyesi (TTO/SEM Koordinatörü)
– Onur Kanyılmaz – İzmir Ekonomi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü
2 Eylül – Teknoloji Trendleri:
– Elif Çetin – Teknoloji ve Gelecek Danışmanı, YouTube İçerik Üreticisi
– Emrecan Durmaz- İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş Genel Müdürü
– Yalçın Pembecioğlu – Kültür ve Trend Danışmanı, Bigumigu Eş-Kurucusu ve Yayın Yönetmeni
3 Eylül – Oyun Teknolojileri:
– Cangül Kuş – İZKA Yenilik ve Girişimcilik Politikaları Uzmanı
– Canberk Ünsal- Massomo Üretim Lideri
– Melisa İtmeç – EGİAD Melekleri Genel Koordinatörü
4 Eylül – Geleceğin Şehirleri:
– Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu – İzmir Planlama Ajansı Başkanı
– Prof. Dr. Aslı Ceylan Öner – İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi
– Şükran Nurlu – İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı
5 Eylül – Yapay Zekanın Yaratıcı Kullanımı:
– Ozan Sihay – Dijital İçerik Üreticisi, Eğitmen
– Doruk Yazıcıoğlu – İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş Yapay Zeka ve Akıllı Şehir Teknolojileri Müdürü, Dijital Girişimci
– Noyan Alperen İdim – Decktopus AI CEO
Teknoloji ve yaratıcılık heyecanı, 6 Eylül’de Ideathon Etkinliğiyle devam edecek
Teknoloji ve Yaratıcılık Günleri’yle başlayan ve 5 gün süren heyecan, “Yaratıcı Kent Teknolojileri” temalı Ideathon ile taçlandırılacak. Create in İzmir Projesi kapsamında İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ. ortaklığı ile düzenlenecek Ideathon etkinliği, 6 Eylül 2024 tarihinde Çukurhan İzmir’de gerçekleştirilecek.
Etkinlik, kent teknolojileri üzerine odaklanarak İzmir’in geleceğine katkı sağlayacak yeni çözümlerin üretilmesine olanak tanıyacak.
Ideathon’da Katılımcıları Neler Bekliyor?
- Sektörün önde gelen isimleri, genç girişimciler, profesyoneller ve öğrencilerle bir araya gelme fırsatı
- Deneyimli mentörler ile birebir çalışma imkanı
- Yenilikçi projeler geliştirme ve farklı bakış açılarıyla iş birliği yapma şansı
- Network fırsatları
Etkinliğin detaylı programını aşağıda bulabilirsiniz. Katılmak isteyenler kayıt formuna buradan ulaşabiliyor. Etkinlikle ilgili sorular ise [email protected] adresi aracılığıyla Ideathon ekibine ulaşabilecek.
Create in İzmir Hakkında:
Create in İzmir: Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler Dijital Girişimcilik Hub’ı Projesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından EGİAD, İzmir Vakfı ve İZKA ortaklığıyla uygulanmaktadır. Proje, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali iş birliğiyle desteklenmektedir ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında gerçekleştirilmektedir.