Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Coca Cola ve Oreo ‘Kanka’ Oluyor

Coca Cola ve Oreo ‘Kanka’ Oluyor

İki ikonik global gıda markası, bu kez birbirlerine ilham verdikleri özel bir iş birliği ile raflardaki yerlerini almaya hazırlanıyor.

‘Besties’ (En Yakın Arkadaşlar) mesajıyla 9 Eylül 2024 günü ABD çapında başlayacak olan Coca Cola & Oreo iş birliği, sadece kısıtlı bir süre zarfında satışa sunulacak iki tip özel atıştırmalığı kapsıyor. Bu ürünlerden Oreo Coca-Cola Sandwich Cookie, Coca Cola’nın ikonik kırmızı beyaz renklerini ve Oreo’nun siyah rengini içeren, üzerinde Coca Cola logosu bulunan bir Oreo kurabiyesi. Üstelik bu özel Oreo kurabiyelerinin aroması ve patlayan baloncuk hissi veren tanecikleri de tamamen Coca Cola’nın tadından esinleniyor. Serinin diğer ürünü ise Oreo kurabiyelerinin aroması ile Coca Cola tadını buluşturan özel seri bir kutu kola.

Spotify da ‘Bestie’lere Dahil Oluyor

Kampanyanın dijital ayağına dahil olan Spotify ‘Besties Mode’ isimli kurgusuyla kullanıcılara, arkadaşlarıyla müzik zevklerini karşılaştırıp – karıştırabilecekleri  bir oyunlaştırma deneyimi sunuyor. Öte yandan Amerikalı hazır giyim markası Forever21 yine ‘Besties Mode’ isimli, üst giyim, ceket, çorap, tote çantalar, makyaj çantası, içecek kapları ve defterlerden oluşan bir koleksiyonu Eylül ortasında satışa sunarak, kampanyanın merchandise ayağını üstleniyor.

 

Görsel: Coca Cola Company Media Center