Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Coca-Cola’nın Kahramanlarıyla Röportajlarını da Yayınladığı Yeni Reklam Filmi

Coca-Cola’nın Kahramanlarıyla Röportajlarını da Yayınladığı Yeni Reklam Filmi

Coca-Cola yeni reklam filminde gerçek hayattan insanlarla 'Mutluluğa Kapak Aç' kampanyasının devamını iyilik temasıyla getiriyor.

Coca-Cola’nın ‘random act of kindness’ kavramını harika bir filmle adeta yeniden anlamlandırdığı ‘Let’s Go Crazy’ yayına girdi. ‘Mutluluğa kapak aç’ kampanyasının bir parçası olan film insanlara rastgele iyilikler yapmayı ve günlerini güzelleştirmeyi rutin hayatlarının bir parçası haline getirmiş tabir-i caizse çılgın kişilerin yaptıklarını konu alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=gZytIFTsQHA

Başlangıcında iyi insanlara ithaf edilerek başlayan filmde insanlar uyurken dışarı çıktıklarında görüp mutlu olsunlar diye şehre ağaçlar eken kız, şehrin ortasına salıncaklar kuran çocuk gibi filmdeki gerçek kişilerin röportajları da yayınlanmış. Bu kampanyayı çok etkileyici kılan en önemli nokta olmuş bana kalırsa. Coca-Cola markaların en çok hakim olması gereken ‘storytelling’i yani hikaye anlatımını en iyi şekilde uygulayan markalardan biri olarak reklam filmini ayrı bir boyuta taşımış. Amerika’da ömrünün bir kısmını geçirmiş biri olarak çok ‘amerikalı’ bulduğum bu filmin Türkiye’ye de uyarlanıp uyarlanmayacağını çok merak ediyorum.

‘Let’s Go Crazy’nin yönetmeni Henry Alex Rubin, yaratıcı ajansı ise Ogilvy&Mather Brezilya.

İnsanlara iyilik yapmak çılgınlıksa, evet ben dev bir çılgınım diyor kahramanlar ve Coca-Cola bu global kampanya filmiyle iyiliği ve mutluluğu sahiplenmede bir dünya markası olduğunu bir kez daha gösteriyor. Bu haber için de alternatif haber başlığım: “Deli diyorlar bana, desinler değişemem, desinler değişemem..”