Film, beyaz bir tişört üzerindeki ketçap lekesinin çamaşır makinesine yolculuğuyla başlıyor. Makineye düşen ketçap karakteri, kendini bir televizyon programında buluyor. Tamamen kırmızı giyinmiş bu karakter, anında makinenin içinde bir koku olduğunu fark ediyor. Yağ, çimen ve kahve lekeleri, sabah programlarını stüdyoda izlemeye gelen sabit konukları (halktan kişileri) temsil ediyor. Ketçap gelince ekip tamamlanıyor ve eğlence başlıyor. Tambur stüdyoda, seyircilerinden orkestraya, yönetmenden teknik ekibe, herkes aslında bir lekeyi temsil ediyor.
Çekimleri özel olarak tasarlanan dev bir çamaşır makinesi tamburunda gerçekleştirilen filmde, makine içindeki kıyafetler de devasa boyutlarda hazırlanarak dekorun bir parçası olmuş. Gerçek bir orkestra, gömlek kolunun üstünde sahne alırken, tamburun deliklerinde 100’den fazla figüran, izleyici yani leke olarak yer aldı.
Kir ve lekelerin son şovu!
DEPO Film yapımcılığında hayata geçirilen filmin yönetmen koltuğunda Eralp Vardar bulunuyor. Film, dijital platformlarda ve sosyal medya kanallarında izleyicilerle buluşuyor.
Uzun program, kısa program, hassas program… Makinenizdeki tüm programları unutun! Unutulmaz bir program başlıyor ve Persil Jel sayesinde hemen bitiyor. 🧺🌱🧈🥫☕️🫧 pic.twitter.com/gzI4vjjgOK
— PUNCH BBDO (@punchbbdo) February 19, 2025
Filme şu ifadeler eşlik ediyor: “Persil Jel sunar: Kir ve lekelerin son şovu! Hijyenik bir çamaşır makinesi ile temiz ve ferah çamaşırlar için Persil Jel’le siz de makinenize ve çamaşırınıza sinen kir ve lekelere veda edin.”
Filmin Instagram versiyonu ufak bir farklılığa sahip. Başlangıç kısmında, sanki lekeli tişörtle birlikte makinenin içine girdiğinizi hissediyorsunuz. Ayrıca Instagram’da filmin büyük kısmını telefonu yan çevirerek izlemeniz gerekiyor.
Bu gönderiyi Instagram’da gör
Künye:
Reklamveren: Henkel / Persil
Reklamveren Temsilcileri: Salma Medhat, Ceylin Taşa, Mert Sarıtaş, Ece Yücel
Reklam Ajansı:Punch BBDO
Yaratıcı Ortak: Ali Musa Paça
CCO:Arkın Kahyaoğlu
CSO:Yelda Aktuna
ECD: Erçin Sadıkoğlu
Genel Müdür Yardımcıları: Gülin Erdoğan, Koray Öztürk
Kreatif Direktör: Tolga Özbakır
Kreatif Ekip: Emre Ünaylı, Barış Onur Deniz
Strateji: Aysu Abdula
Müşteri Direktörü: Esra Belsan
Müşteri Süpervizörü: Ayfer Özaslan
Prodüktör:Nurcan Habip, Begüm Kaptanoğlu
Prodüksiyon Şirketi: Depo Film
Görsel: Punch BBDO