Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Buyrun ‘Enler Meydanı’na

Buyrun ‘Enler Meydanı’na

Hayvan hakları konusunda pek isabetli davranışlar sergileyemeyen  Ruffles, bir türlü vazgeçemediği “en”ler duruşunu ihtiva eden ve absürt-aksiyon slaş edvırgeym kategorisindeki oyunlarıyla bu kez biraz daha elle tutulur işler yapmış.

Enler Meydanı” ismiyle sanal piyasaya sunulan oyunda son dönemlerde feci moda olduğu üzere üç bölüm var.  Leğen, ördek, su ve hatta Ruffles’ların havada uçuştuğu oyunlarda, ilginç bir pazarlama stratejisi geliştirilmiş. Oyunu en uzun süre boyunca oynayan bile ödül kazanıyor.  Özellikle Amiga zamanlarını hatırlatan üçüncü oyun, paket toplarken “rehinelerden hangisini kurtarsam acaba” ikilemini yaşatıyor . Şimdiden uyarayım, ben pek muvaffak olamadım ama kazananlar listesine bakınca anlaşılıyor ki, birileri becermiş. 

Benim en sevdiğim kısım ‘Leğenskate’ gibi total fallik bir ismi oyunda kullanmaları. Yine aynı yerde cast yetmemiş olacak ki, karakterleri de klonlayarak serpiştirmişler. Böylece  aynı katta aynı adamdan bir kaç tane barındırarak yüzyılın dizisi Lost’un ‘paralel evren’ geyiğine katkıda bulunmuş. 

Ama yiğidi lebron etmek gerekirse kampanya  heyecanlı bir sürüş keyfi vaad ediyor. Gadgetseverlerin bağrına basacağı ödüllerden Airzooka’yı da evinde  görmek isteyenlerdenim.