Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Kış Alabileceğiniz En Havalı Oyuncak: Star Wars BB-8 Robotu

Bu Kış Alabileceğiniz En Havalı Oyuncak: Star Wars BB-8 Robotu

Star Wars'un yeni robotu BB-8, evinizin içinde fır dönerek neşe saçacak!

Star Wars’un 7. filmi yaklaşık 3 ay sonra vizyona girecek. O gün gelene kadar bu evrenle ilgili yüzlerce içerik arasından hayatta kalmaya çalışıyoruz. Star Wars’u bu kadar büyük bir kurgu haline getiren iki etken var; film ve Star Wars temalı ürünler.

Disney’in kuluçka merkezinde Sphero tarafından geliştirilen oyuncak BB-8, bu kış oyuncak mağazalarında yer alacak en heyecan verici ürün olabilir. Akıllı telefon bağlantısıyla kontrol edilebilen ve yön verilebilen BB-8, evin içinde minik bir sincap gibi dolanıyor. Dilerseniz otomatik moda geçerek evin içinde devriye gezmeye başlıyor. Mıknatısla tutturulan kafasıyla birlikte oyuncak BB-8, gerçeğinin şirin versiyonu gibi.

Gezinmek ve artırılmış gerçeklikle bazı görüntüler yansıtmak dışında bir özelliği olmasa da şirinliği ve şu ana kadar Star Wars logosuyla geliştirilmiş en etkileyici ürünler arasında olmasıyla “mutlaka evimde olmalı” dedirten bir ürün halini alıyor. Bu BB-8’e sahip olmak isterseniz Sphero’nun mağazasından sipariş verebiliyorsunuz.

Görsel; Youtube, Sphero