Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Akşam Yemekte Dokunmatik İnteraktif Masa Var!

Bu Akşam Yemekte Dokunmatik İnteraktif Masa Var!

Londra'daki Inamo restaurantında yemekten sonra masanızdaki ekrandan taksi çağırarak ayrılabilirsiniz.

Dışarda yemek yemenin birinci anlamı aslında deneyimdir, sokak ortasında gelen açlıktan sonra tabii. Londra, New York gibi dünyanın kalbi şehirlerde ise bir restaurant olarak farklılaşmak her yerdekinden daha önemli. Londra’nın Soho semtindeki Asya yemekleri yapanInamoda turist adayları arasında dilden dile dolaşan o unutulmaz restaurant olmanın yolunu interaktif yemek masalarında bulmuş. Misafirler oturdukları yemek masaları üzerinden sipariş verebiliyor, yemek beklerken oyun oynayabiliyor -ya da restaurantlarda hiç yerinde oturmayan çocuğu oyuna daldı diye seviyor- hatta restaurantın mutfağına bağlanıp yemeğinin nasıl hazırlandığını masasından izleyebiliyor.
Artık yolda akıllı telefonlarından, yemekte de hemen açtığı laptop veya tabletinden gözünü ayıramayan insanlar olarak restaurant anlayışımız ayrı bir boyuta taşınabilir.
E-tableşirketi tarafından yaratılan konsept sayesinde yemeğiniz bittikten sonra taksinizi bile bu interaktif masalar üzerinden çağırabiliyorsunuz. Londra’ya gidecek olursam bütçe planlamamı kesinlikle bu deneyimi yaşamamı içine katacak şekilde yapacağım 🙂

Bigu’da daha önce de haber olan farklı restaurant deneyimleri de var;
Uçak yemekleri restaurantı
Zifiri restaurant
Tuvalet konseptli restaurant
Bigu’da daha önce haber olan farklırestaurant deneyimlerini de hatırlayalım;

Uçak yemekleri restaurantı
Zifiri restaurant
Mutfaksız restaurant
Tuvalet konseptli restaurant