Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Boston Göl Kıyısında Koşanlara Özel Dijital Işık Ormanı

Boston Göl Kıyısında Koşanlara Özel Dijital Işık Ormanı

Kadın spor kıyafetleri üreten marka Boston göl kıyısı boyunca koşan kadınlara eşlik edecek bir ışık enstalasyonu yaratıyor.

Yalnızca kadınlar için spor giysisi üreten marka Lucy, hareket etmeyi ve egzersizi kendi hedef kitlesiyle yani kadınlarla kutlamak için onların olduğu yere gidiyor ve Boston’da nehir kenarı boyunca insanların koştuğu yere interaktif, halka açık bir enstalasyon kuruyor. 13 Ekim tarihine kadar nehir kenarında koşan kadınlara eşlik edecek olan 1000’den fazla çiçek görünümlü güneş enerjisiyle çalışan LED ışık insanlar koşarkan yanıp sönerek etraflarında bir ışık ormanı görüntüsü yaratıyor. Projenin ismi de Lucy Light Forest.

Enstalasyon süresince orada ücretsiz pilates, yoga, fitness dersleri de olacak ve kendi Lucy Light Forest fotoğraflarını paylaşmak isteyenlerbu mikrositede bir araya gelecek.

Sabahın en erken saatlerinde, çok yoğun olduğu halde idare kullanarak veya çok konsantre bir şekilde başka bir şey düşünmeden koşan kadınların gözüne markayı sokmadan ve esasında hiçbir şey söylemeden yanlarında olarak marka belki de koşu gibi bir sporu sahiplenmek için en doğru yolu seçiyor.

Kaliforniyalı marka enstalasyonu ilk olarak Boston’da sergilemiş olsa da Amerika’nın diğer şehirlerine de taşımayı planlıyor.

Güncelleme: Haberde göl kıyısı olarak bahsettiğimiz park alanı, Charles River yanında yer alıyor.