Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
bonnyfood’dan inanılmaz sürpriz :)

bonnyfood’dan inanılmaz sürpriz :)

Bonnyfood ile geçen hafta Bigumigu‘da neler yapalım diye konuşurken, benim yeni işimi (bir kaç haftadır danışmanlık yapmaya başladım) tebrik etmek için bugün inanılmaz kocaman, tüm ofisi doyuracak büyüklükte bir hediye gönderdiler.

Normalde ben şu anda beraber ne yapalım diye düşündüğüm dönemin içindeydim. Verdikleri motivasyon aşağıda gördüğünüz gibi inanılmaz! 🙂

Üzerine iliştirilen bana özel iyi dileklerin dolu olduğu minik notu ve normalde olmayan bir aranjmanı bana göndermiş olmalarından dolayı sevinç çığlıkları ile ofisi birbirine kattım. Herkesin tam “bu saatte ne yiyelim” dediği 17:00 sularına denk getirmiş olmaları ile de uzun toplantılarımız daha bir keyifli geçti.

İşte kötü çekilmiş resmi (paketi açıktan sonra çekmeyi unutmuşum nom nom diye yemekten :P)

Bana gönderilen Danty‘nin geliştirilmişi diyebiliriz 😀

İnce düşünceleri için Didem hnm’a, özel bir aranjman yaptıkları içinde mutfaktaki gizli yeteneklere çok teşekkür ederim :)))

Bu haberi özellikle yeni şeyleri sevdikleri ile paylaşanlar mutlaka not etsinler.

Hediye konusunda sıkıştığınızda, yeni işe bir tanıdığınız girdiğinde ya da sadece seni seviyorum / özlüyorum demek istediğinizde bence ilk Bonnyfood’a bakın. Çiçek göndermek “out” oldu demek istiyorum ;))

Yakın zamanda Bonnyfood lle bir Bigumigu işbirliği ortaya çıkartıp cici bir şeyler yapacağız. Ama şu anlık beni çok şımarttıkları, tadına doyamadığım hediyelerinden bahsetmekle yetinip, ağzınızın suyunu akıtmakla yetiniyorum.

Not: Bu bir advertorial değildir. Kişisel deneyim ve beklemediğim şok geçirdiğim, çok mutlu olduğum bir deneyim olduğu için paylaşımımdır.

Umarım size de biri en kısa zamanda benzer bir sürpriz yapar 🙂

Not2: Bigumigu için indirim isteyeceğim yarın (bekleyin benim haberlerimi 😀


Not3: Favorisi ve hiç bir yerde yapılmayanı nedir derseniz gül brownie Kuincy‘miş. Bizim ofiste yiyenler tadına doyamadıklarını anlata anlata bitiriemediler 🙂