Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu Eva Mendes’le tanıştı!

Bigumigu Eva Mendes’le tanıştı!

Bildiğiniz gibi kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi markamız Magnum son reklam kampanyasında birlikte çalışacağı ünlü yıldızı açıklamadan önce Bigumigu’da bir tahmin oyunu yaptık ve doğru tahmin eden üyelerimizi yıldızımızla tanıştırma sözü verdik. Siz de detayları merak ediyorsunuz bir süredir. Nihayet Eva’yla tanışma günümüzü anlatıyorum işte!

Öncelikle projemizin hayata geçmesinde emeği bulunan Viki ve Mindshare ekibine tüm Eva hayranları adına teşekkür ederim. En büyük teşekkürü de bizi reklam filminin çekimine davet ederek olağanüstü şartlarda dünyaca ünlü bir Hollywood yıldızıyla tanıştıran Magnum marka ekibine etmem gerekiyor

Çekime gitmeden önce Bigu’yu temsilen tims@h ve ben, talihlilerimizden de ARTanubis ve joeytribianni Maslak’ta buluştuğumuzda gerçekten çok heyecanlıydık. Stüdyoya vardığımızda tahmin ettiğimiz gibi kademeli bir güvenlik duvarını aşarak nihayet platoya girdik. Bizi önce Lowe’dan Güneş Hanım karşıladı ve içeri aldı. Sonra da Magnum marka müdürü Leyal Hanım ve marka sorumlusu bizimle ilgilendiler.

Eva biz gittiğimizde çekim arasından dolayı dinlenme odasındaydı. Biz girdiğimizde çekime devam edilmek üzereydi ve Eva’nın her an gelebileceği, kendisinin entourage‘ıyla dolaştığı ve özellikle de menejerinin oldukça sert mizaçlı biri olduğu aktarıldı. Bu kısa briefing üzerine ödül törenlerinde kırmızı halı gösterisi sırasında güvenlik bariyerlerinin arkasından imza için yırtınan hayran psikolojisiyle kendimizi avutmaya, “abi yakından görsek de yeter zaten bize” diye cümleler kurmaya başladık. Ne de olsa bir Hollywood yıldızıydı kendisi.

Derken bir anda bir hareketlenme oldu, Eva’nın gelmekte olduğu bilgisi ışık hızıyla ulaştı. Eva koridordan çıkıp platoya girerken Magnum marka müdürü kendisine bizim onunla tanışmak için orada olduğumuzu söyleyip bizi tanıttı. Eva bizi görür görmez “Oh my god! Bigumigu is here? Why didn’t anybody tell me that before?” diyerek boynumuza atladı ve beklediğimizden çok daha sıcak bir tanışma yaşadık. Meğer kendisi Google Türkçe çeviri hizmeti vermeye başladığından beri her gün Bİgu’yu takip ediyormuş ve özellikle de yarışmadan dolayı çok heyecanlıymış.

Çok fazla uzatmayayım… Gerçekte olan şuydu: Leyal Hanım bizim Magnum dondurma ekibinden olduğumuzu söyledi, Eva da nazik bir şekilde ülkemize övgüler düzerek bizimle kısa bir sohbet yaptı. Kendisiyle tokalaşmak ve “fayntenks” konuşması yapmak yeterince büyüleyiciydi zaten. (Hayır vikicim, güzel olduğu için değil, Bigu adına önemli bir an olduğu için büyülendim ben orada)

Kendisini çok tutmadık ve çekim başladı. Çekim sırasında orada takıldık ve Magnumlarıızı yiyerek yönetmenin performansını değerlendirdik.

Sonra bir ara daha verildi ve tims@h fotoğraf çekim yasağını delerek beni ve Eva’yı aynı karede yakalamayı başardı. Eva’nın suratı arkasından parlayan ışıktan dolayı görünmese de, topuzu, çenesi ve -öhö- kalçasının silüetine bakarak onun Eva olduğunu kesinlikle anlamışsınızdır.

Yediğimiz dondurmaların ve Eva’nın sıcak enerjisinin etkisiyle stüdyodan çıkarken sevgi gösterimizi de yapmayı ihmal etmedik.

Bir Bigumigu macerası daha burada sona erdi.

Bu haberi yarışmada hak kazanmış olmasına ve çok istemesine rağmen buluşmamıza gelemeyen sevgili sokol‘a adamak istiyorum.