Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu Euro 2008 ödülleri sahiplerini buluyor!

Bigumigu Euro 2008 ödülleri sahiplerini buluyor!

Bugün itibari ile Euro 2008 ödüllerimizi elden tek tek sahiplerine ulaştırıyoruz. İnanılmaz tepkiler alıyoruz. Sevincimiz zirvede!

25 Haziran 2008
Bugün 14:00’de Turcell Marcom ekibinden Ebru Derindere ile görüştük. Milli takımını en iyi sahiplenen reklam kategorisinde kendileri birinci olmuştu.

Bigumigu hakkında azıcık konuştuk. Yarışmamız ile bizi tanımış kendisi ve bizi çok beğenmiş 🙂 Ödülümüzün de ayrıca tasarımını çok beğendiğini belirtti.

Ben Turkcell’deyken, Yalçın Grey’deydi.

Resimlerden gördüğüm, Ülker Milli Takım reklamı ile en fazla bizi çoşturan ve en iyi şarkı ile gönlümüzü fetheden Grey ekibi ile oldukça heyecanlı zamanlar geçirmişler.

ayaktakiler soldan sağa: esra köprülü, ismail koç, tuğbay bilbay, cem çetin, yalçın pembecioğlu, celine kaya
oturur gibiler: arif emre perçin, ömer üstündağ


İlhami Duman ne yazık ki PPM nedeni ile görüşmemize katılamamış. Bir dahaki ödülümüze, kendisinin de resimde olmasını sağlayacağız :)))

26 Haziran 2008
17:00 civarı Alametifarika‘nın kapısına dayandık. Garanti ekibi harıl harıl çalışıyordu. En iyi görüntülü milli takım ödüllerini verip hemen bahçeye indik. (Ben deli gibi heyecanlıydım yine, ödülü verirken önce settar’ın arkasına saklanmaya çalıştım ama olmadı, sonunda iki büklüm ödülü verdim)

Bediz Bey, reklamın süreçlerini bize anlattı. 2 ay gibi kısa sürede yapılmış proje. Kendilerine bizi davet ettikleri için teşekkür edip ayrıldık 🙂

03 Temmuz 2008

Ve bugün en çok çoşturan ve en iyi şarkı ödülünü kazanan Ülker Kurumsal ile birlikteydik 🙂

Bizi kırmayıp, Kanyon Kittchette’de bizimle öğle yemeği yedikleri için Yasmin Natan ve Esra Kartaltezel‘e çok teşekkür ederiz 🙂

04 Temmuz 2008
11:00 Zincirlikuyu Garanti binası! En iyi görüntülü milli takım reklamı ile gönüllerimizde taht kuran Türkolar’ı yaratan ekipten Öykü Eren ile görüştük, ödülünü verdik.

Kendisi bize en güzel toplantı odasını ayarlamıştı, onun da resmini eklemeden geçmeyelim! 🙂

Ve öğleden sonra jet hızıyle Leo Burnett‘eydim. Toplantı arasında gittiğim için geldim, gördüm, gidiyorum şeklinde oldu. Sanırım en hızlı görüşmem idi 😀

Resmi bir sürü ödülün olduğu aşağıdaki gördüğünüz yerde çektik. Bigucuğumuzun ödülü de, kocaman ödüllerin yanında böyle şirin şirin parlıyordu :))

Tüm yardımları için ve geldim – gördüm halimi garipsemedikleri için ve şahane bir iş çıkartan Leo Burnett ekibi can-ı gönülden tebrik ediyoruz 🙂



Resimdeki kişiler sırası ile; Cihan Ünalan, Atilla Karabay, S.Burcu Önder, Sevinç Metuçin Öktem, İlkay Yıldız, Haluk Karslıoğlu.

Resimde olmayan ekibin devamı ise; Başak Tetik, Eser Fırat, Yaşar Akbaş. Onların da isimlerini atlamayalım bu başarılı işte.

Daha görüşeceklerimiz:
ATCW
TTNET