Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
bigucu anlatıyor… Demirdöküm interactive cd

bigucu anlatıyor… Demirdöküm interactive cd

Erman Sinan arkadaşım ile birlikte Demirdöküm için hazırladığımız Interactive CD’den görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınız bizim için önemlidir.

CD’nin 3 farklı versiyonunu hazırlamaktayız. İçerik sırasına göra en az içerikten en çok içeriğe: Müşteri, Bayi ve Teknik Servis olarak 3’e ayrılıyor. Ayrıca Türkiye’de teknik servis için hazırlanan tek ve en kapsamlı interaktif cd’dir. En azından bize gelen bilgi bu yönde.

İlk olmasının nedeni: Demirdöküm bünyesinde çalışan ve Türkiye’de bulunan yüzlerce teknik servise yollanacak olan bu cd’de teknik servis sorumlusunun kombi hakkındaki detaylı teknik verilere, parça listesine ve bunun gibi bir çok ozelliğe tek bir cd’den ulaşıp kombinin gerekli bakım ve tamir işlemlerini onarım bültenine bakmadan çözmesi hedeflenmektedir. Bu açıdan Türkiye’de henüz hiçbir ürün için yapılmış bir interaktif teknik servis cd’si bulunmamaktadır. CD’nin intro, açılış ve çıkış animasyonları görüntüleri için video linkleri:

http://www.alisureyyatorun.com/junk/intro.mov http://www.alisureyyatorun.com/junk/exit.mov http://www.alisureyyatorun.com/junk/kombi.mov

İçerik düzenlemesinin tamamı Erman Sinan’a, görsel öğeler, cd kapak tasarımı ve programlama işlerinden de sorumlu kişi benim. Şu anda bayi cd’si bayilere gönderilmektedir. Elinize geçerse incelemenizi tavsiye ederim.

Olumlu, olumsuz tüm görüşlerinizi bekliyoruz, tüm biguculara iyi çalışmalar.