Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Başladığın İşi Bitirmede Nested Gibi Ol

Başladığın İşi Bitirmede Nested Gibi Ol

Emlakçılık alanında hizmet gösteren Nested başladığı işi bitirmenin önemini Neil A Dawson & Company tarafından hazırlanan reklam filmleriyle gösteriyor.

Bir hastanın tedavisini yarıda bırakmak veya bir yemek servisini ulaştırmamak. Hangi sektörde olursa olsun başlanan bir işi yarım bırakmamak önemlidir. Bu otomotiv, telekomünikasyon, taşımacılık, sağlık, danışmanlık veya emlakçılık gibi her alan için geçerli bir durum. Domino’s Pizza Kolombiya motorlu kuryelerinin ürünü teslim etmek için hangi şartlarda yolculuk yaptığını görseller ve videolar ile göstermişti. Proximity tarafından hazırlanan kampanya zorlu şartlar altında dahi işi tamamlamanın önemini vurgulamıştı.

Emlakçılık alanında hizmet gösteren mülk satışları ve satın alma işlemleri gerçekleştiren Nested şirketi de bir işi yarım bırakmanın nasıl sonuçlar ortaya çıkarabileceğini mizah içerikli reklam filmleriyle gösteriyor.

Nested işi yarım bırakmayacağını temin ediyor

Nested, müşterilerinin mülklerini satmasını yanı sıra onlara yeni evler için de yardımcı oluyor. Ev satışının ardından yeni ev arayan müşteriler için ücretsiz olarak araştırma ve görüşme hizmeti sunuyor. Böylelikle evlerini satan kişilere yeni yuva bulma konusunda yardım etmiş oluyor.

Geçtiğimiz yıl kurulan Londra merkezli Neil A Dawson & Company tarafından hazırlanan üç farklı temalı reklam filminde de bu konuya değiniliyor. Filmlerde ambulansla hastaneye götürülen bir hasta, evde doğum yapmak üzere olan bir kadın ve restoranda romantik bir akşam yemeği yemek isteyen çift yer alıyor.

Her üç reklam filminde senaryolar sıradan bir şekilde ilerliyor gibi gözükse de insanlar ansızın yarı yolda bırakılıyor. Hasta ambulanstan indiriliyor. Ebe doğumu yarıda bırakıp gidiyor. Restoranda ise siparişler hazırlanmadan getiriliyor. Normal şartlar altında bir ebenin doğumu yarıda bırakmadığını ya da restoranda bu şekil bir servis olmadığını söyleyen Nested kendilerinin de işi yarıda bırakmadığını anlatmış oluyor.

Nested emlak şirketi için hazırlanan reklam filmlerini Rock Hound prodüksiyon şirketinden Johnny Maginn yönetti.

Künye

Müşteri: Nested Estate Agents
Ajans: Neil A Dawson & Company
Prodüksiyon Şirketi: Rock Hound
Yönetmen: Johnny Maginn

Görsel: YouTube