Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Başarılı kampanyalar: Gitti Gidiyor – Ah anam lahanam

Başarılı kampanyalar: Gitti Gidiyor – Ah anam lahanam

Viral videolar ile ilgili yaptığım toparlama sunumda, bir çok video işinden bahsetmiştik. O döneme denk gelmediği için ah anam lahanam sunuma dahil olamamıştı ama Batesmotelpro ekibinin sütü seven kamyoncu ve bana kitap al videoları yer almıştı.

İşte Batesmotelpro ekibi uzun süren sessizliğini, 41?29! ekibinin yaptığı viral proje ile bozdular. Eylül ayında Sertap Erener‘in “sevdam ağlıyor” parçasını yeniden yorumladılar

Proje viral film olarak timsah.com sitesine eklendi, sonrasında film hem bir çok video sitesine yayıldı hem de asıl işin en büyük başarısı bir çok tv kanalında haber oldu, konuk olarak programlara davet edildiler.

Projenin ikinci kısmı ise yakın zamanda tamamlandı. Videoda yer alan objeler açık arttırma ile gittigidiyor.com sitesinden satıldı ve elde edilen gelir TOÇEV’e bağışlandı.

Projenin başka bir başarısı da, videonun çocuklar tarafından makarasının yapılmış olması. Minikler fena değiller, ne dersiniz?



Ş
arkıyı Batesmotelpro ekibi söylemiyor soracak olan olursa. Müzik Reprodüksüyon: Aytuğ Öndeş, Tolga Tümözen

Aytuğ, doğru tahmin ettiğiniz gibi benim abim oluyor. Müzik işlerinizde benim adımı vermeyi unutmayın onunla konuşurken ;)))