Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her An, Her Yerde Karşınıza Çıkabilen AKN Bey!

Her An, Her Yerde Karşınıza Çıkabilen AKN Bey!

TurkNet için Batesmotelpro tarafından yaratılan film, hayatın tatlı anlarına müdahale eden sinir bozucu AKN Bey karakteri ile AKN'siz internet hizmetini anlatıyor.

Dün MACFit için Manajans tarafından yapılan #Fitmiyiz kampanyasını paylaşmıştık. Kampanyada sporla ilgili yalanlara bir anda belirerek müdahale eden bir antrenör karakteri vardı. . TurkNet’in AKN’siz hizmetini anlatan filmi ise benzer bir durum komedisi içeriyor, yalnız bunu biraz daha “sinir” bir şekilde ele alıyor. Stratejisi Bcom’a, yaratım süreci ise Batesmotelpro’ya ait filmde; AKN Bey hayatın içersinde belirerek insanların keyfini kaçırıyor.

Hayatın gayet sıradan akışı içerisinde, siz pasta yerken, enerji içeceğinizi içerken ya da yemek pişirirken biri gelip son lokmanızı, son yudumunuzu elinizden alsa nasıl hissederdiniz? İşte AKN Bey, tam olarak bunu yapıyor. İnsanlar kendi hallerinde bir şeyler yapmaya çalışırken, 70’li yılların ucuz filmlerinin müziğini anımsatan bir müzik eşliğinde ortaya çıkıyor. Kıyafetleri, saçı ve dansı ile de müziğe uyumlu… AKN Bey, dans ederek gelip insanlara keyif veren şeyleri bir bir alıyor. Bir yandan da dış ses ile de durum destekleniyor: “Bir lokma yeter, bu tabak gider!” gibi sözlerle durumun gıcıklığı iyice pekiştiriliyor.

TurkNet_batesmotelpro_akn bey_türkiye_bigumigu TurkNet_batesmotelpro_akn bey_türkiye_bigumigu TurkNet_batesmotelpro_akn bey_türkiye_bigumigu

Oyuncu Seçiminin Başarısı

AKN Bey, adil kullanım noktası uygulamasının insanın keyfini nasıl yarım bırakabildiğini, tat kaçırdığını anlatan etkili bir metafor. O kadar gıcık ki karakteri izlemekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Bunda tabii oyuncu seçiminin harikalığının da etkisi var. AKN Bey’i canlandıran Kaan Yabaş; mimiklerinden dansına, saçından ifadesine her şeyiyle müthiş ve bir o kadar da sinir bozucu.

Künye:

Reklamveren:  TurkNet Iletişim Hizmetleri
Reklamveren Yetkilileri: Özgül Ertüzün, Alp Solak, Zaliha Terk
Reklam Ajansı: Bcom
Proje Ajansı: Batesmotelpro
Yaratıcı Grup: Batesmotelpro (Volkan Öge, Cemil Öner) Ozan Arıkan (Bcom)
Müşteri İlişkileri: Ozan Demirdelen, Tansu Tunçel
Yapım Şirketi: Postlab
Yönetmen: Silvyo Behmoaras
Yapımcı: Bora Yüksel
Görüntü Yönetmeni: Muratcan Gökçe
Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel
Yapım: Berra Şeftalicioğlu, Emre Sarıkaya
Sanat Yönetmeni: Büşra Şeftalicioğlu
Focus Puller: Olcay Önkör
Işık: Rota
Grip: HG
Offline Edit: Osman Emre Çelik
Online Edit: Yağız Mehdi Abbas
Color: Ercan Küçük
Ses Kayıt & Miksaj: Karasinek Ses Tasarım
Saç & Makyaj: Yasemin Vurgun

Görsel: YouTube